Kesä

Kesä

Kiitos, riittää

Maanantaina, 20.2.2012

Kiitos, riittää! Lumentulo nimittäin. Taas oli yön aikana tullut ainakin  kymmenkunta senttiä. Lumiauran jäljiltä oli aamulla puolimetrinen kynnäs ylitettävänä kotipihasta kadulle. Heräsin perheen ensimmäisenä, hain postin, join pari mukillista kahvia ja kesytin lumikynnyksen työntölapiolla. Meillä on käynyt pihan auraamassa palkattu traktorimies koko talven, poika on kiitettävästi kolannut tienhaaraa, miestä ei mielellään päästetä raskaisiin lumitöihin pumppuvikansa takia.

Keli muuttui täydellisesti työpäivän aikana. Kotia kävellessä sai nauttia pitkästä aikaa auringonpaisteesta. Kotona ennätin kuoria potut valmiiksi ja tehdä jauhelihasta pihvitaikinan odottamaan. Välillä ajelin Keuruulla asioilla ja ruokakaupassa. Onneksi miesväki oli älynnyt keittää perunat sillä välin, aikaa kun minulta meni reissuun enemmäin kuin pitikään, kiitos Megamarketin.  Pihvien paisto jäi vielä minun harteilleni, mutta pyykit oli koneesta ripustettu kuivamaan.

Sauna maistui taas kerran mahtavalle. Tartuinpa saunan jälkeen pitkästä aikaa puikkoihinkin ja aloitin sukkaparin tekeleen. Olipas se kutominen taas mukavaa!

                                                        Kärhöteline tänään
Ja loppukesällä

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, kyllä riittää. Kasvihuone pitäisi lähteä kaivamaan hangesta, koska pellolta on tuullut niin paljon lunta, että kohta vain harja näkyy. Tulis jo kevät ja kunnolla.
  Ihana blogi sinulla täällä. Jäin lukijaksi saman tein:)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa joukkoon, mustakissa! Olen ihan samaa mieltä, kevät voisi oikein hyvin jo tulla. Sinulla on kasvihuone, siitä minä vasta haaveilen :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kärhöllä vaan tuollainen kevyt teline... Minäkin haluaisin mökille kärhöjä, mutta olen ajatellut, että ne tarvitsevat massiiviset telineet. Nyt voinkin sitten alkaa suunnittelemaan kärhön ostoa kukkapenkkiin :). Sivullasi on muitakin ihania kukkakuvia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Saraheinä, kommentistasi! Mun kärhötelineet on mies tehnyt harjateräkestä, hyvin ovat kestäneet. Ainakin toistaiseksi:)

  VastaaPoista