Kesä

Kesä

Köllöttelyä

Sunnuntaina, 5.2.2012

Koko viikonloppu vietetty kotosalla. Kolmenkymmenen asteen pakkanen ei juuri ulos houkuttele. Sain kyllä lauantaina kaksikin reissutarjousta. Valmiilla kyydillä olisin päässyt Tuuriin shoppailemaan, tai nuoremman sisareni luo Säynätsaloon kyläilemään. Vaan minäpä kieltäydyin kummastakin tarjouksesta, halusin mieluummin köllötellä kotosalla ja tehdä rästiinjääneitä kotitöitä.

Innostuinpa jopa pitkästä aikaa leipomaan sämpylöitä. Onnistuivat vähän paremmin kuin viimeksi: 20 sämpylää syötiin kolmeen pekkaan muutamassa tunnissa.


Sunnuntai meni yhtä leppoisasti. Paitsi, että iskias mokoma alkoi taas juilimaan oikein olan takaa. Repivä kipu on molemmissa jaloissa ja pakaroissa. Yöllä piti ottaa särkylääke, että sai nukutuksi edes vähäsen. Päiväruoan jälkeen otin otin vielä pienet päivänokoset, niin oli väsynyt olo.

Illan suussa kävimme antamassa äänemme. Ennen ääntenlaskentaa ennätimme tehdä hieman konttorihommia miehen kanssa. Ja sitten saunaan!

2 kommenttia:

  1. Eipä ihme, että sämpylät tekivät kauppansa, ovat niin herkullisen muhkeita jo näyöltään. Toivottavasti iskias on hellittänyt otteensa. Ikävä vaiva.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Nettimartta. Ihan hyviä olivat, tai sitten meillä oli niin kova nälkä:) Mulla iskias tulee ja menee. Kolme-neljä päivää kestää yleensä kipu. Onneksi vielä buranalla olen pärjännyt. Nyt hellittää, viime yö meni ilman lääkettä.

    VastaaPoista