Kesä

Kesä

Leppoisaa lauantaita

Lauantaina, 25.2.2012

Näillä nurkilla alkoi monilla talviloma, myös amiksellamme. Minä käyn vielä maanantain töissä, sitten jään muutaman päivän lomalle. Vilkas oli lomaliikenne jo eilen, kun ajelin illalla Keuruulta kotia päin. Pimeällä ottaa kovasti silmiin vastaantulevien autojen valot, eilen valovirta oli jatkuva.

Tänä aamuna nukuttu pitkään. Aamuyön tunnit valvoin ja luin, tulihan se uni vielä kuitenkin. Verkkainen herääminen kahvin ja lehden kera. Imurointia, pölyjen pyyhintää, mankelointia, pyykinpesua ja ruoka uuniin jossain välissä. Sutjakasti sain huushollin viikonloppukuntoon. Sopivasti päiväkahvin aikaan sain yllätysvieraita, kun sisareni käväisi miehensä kanssa tuomassa puutarha- ja sisustuslehtiä luettavakseni. Hän sai minulta vuorostaa pinon akkainlehtiä vietäväksi.

Sisarelleni tulee English Garden -lehti. Juttuja sinänsä en kovin paljon jaksa tankata, mutta kuvat ovat ihania. Niitä katselen useammankin kerran. Tykkään kovasti englantilaisista puutarhoista, ehkä vähän yritän omaanikin siihen suuntaan rakentaa.

4 kommenttia:

 1. Minun käsitykseni leppoisasta lauantaista on ihan jotain muuta kuin siivoaminen ;-) Ei vaan, puhtaassa ja siistissä kodissa on sitten mukava lomailla.

  Naatitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tuohon perussiistimiseen mene kuin tunti, pari. Ja kun ei ole kiire mihinkään, se on leppoisaa sekin :)

   Poista
 2. On se paljon mukavampaa nautiskella vapaasta, kun siivoamiset on jo tehty, eikä tarvitse miettiä, että koska laittaisi paikat kuntoon.
  Mukavaa lauantaita ihanien puutarhojen parissa.

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos samoin, mustakissa. Tässä vaiheessa täytynee toivottaa myös suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista