Kesä

Kesä

Litistyksessä

Keskiviikkona, 29.2.2012

Se on sitten karkauspäivä. Kehotan kaikkia sinkkunaisia miettimäään  kaksi kertaa, ennenkuin menevät esittämään harkitsemattomia kysymyksiä vastakkaiselle sukupuolelle, ellei ole ihan kakssataa varma asiastaan. Jokuhan voi vaikka suostua.

Aamulla oli mukava herätä vaihteeksi auringonpaisteeseen. Eilen oli kerrassaan kamala ilma, kun lähdimme ystäväni kanssa Jyväskylään. Olimme kumpikin saaneet kutsun ilmaiseen mammografiaan, ajat olivat parin tunnin välein. Yhdistimme huvin ja hyödyn. Kuvausten  välissä ennätimme käydä Huviretkessä syömässä suosikkimme: suussasulavat kanaherkkuleivät. Kuvaukset sujuivat sukkelasti ja hyvin, vakkei oltu harjoiteltu jääkaapin oven välissä. Hieno juttu, että kuntamme kustantaa vielä nämä seulonnat.

Tietysti kävimme shoppailemassakin, kaikenlaista tarpeellista sain hankittua. Kuten esim. uuden Hackmannin paistinpannun, sekä edulliset täkit Jyskistä. Vaatteita ei nyt löytynyt oikein mieluisia, mutta  Marjaanalle ilouutinen: sekä vaate- että sisustuskaupat pursuavat nyt oranssia väriä!3 kommenttia:

 1. Oi oi oi, mun täytyy päästä kans pian. Nautiskellaan auringosta eikä kosita ketään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei litistykseen vaan shoppailemaan ;-)

   Poista
  2. Marjaana, olet jo niin tunnettu oranssi-ihminen, että kaverinikin tiesi nimetä kaupoissa oranssin ja ruskeanpunaisen ihan sinun väreiksesi:)

   Poista