Kesä

Kesä

Saunailta

Lauantaina, 11.2.2012

Pakkanen lauhtui sopivasti eilen illaksi. Minut oli nimittäin kutsuttu "tyttöjen" saunailtaan ystäväni  luo, joten illansuussa pakkasin reppuun saunakamppeet ja -juomat, nostin repun selkään ja lähdin reippailemaan parin kilometrin päässä asustavan ystäväni luo. Meitä oli koolla kolme vanhaa ystävystä ja entistä naapuria. Saunoimme oikein olan takaa, välillä käytiin ulkona jäähyllä ja taas saunaan. Parannettiin maailmaa, muisteltiin vanhoja ja nauraa hörötettiin. Ystäväni tytär on meidän kummityttömme ja vastavalmistunut kokki. Hän oli laittanut meille herkulliset iltapalat salaatteineen, juustoineen ja viineineen.

Toinen ystäväni oli viettänyt päivän Tikkakosken  kasarmilla, kun heidän poikansa vannoi sotilasvalan. Kylmä oli poikien ja kotiväkien seistä 28 asteen pakkasessa. Hyvin oli kaikki kuitenkin sujunut.

Ilta kului liiankin nopeasti, kello oli jo hyvän matkaa yli puolenyön, kun kummityttö heitti tädit autolla koteihinsa nukkumaan. Aamulla heräsin sitten tietysti kuudelta, kun olisi saanut nukkua. Nousin ylös, keitin kahvit ja menin takaisin sänkyyn unta houkuttelemaan. Nukkua tussuttelin sitten puolille päivin, kun viimein pääsin makeaan uneen.

Eläköön ihanat ystävät :)


2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Ensimmäistä kertaa tänne löysin ja kävin kurkkimassa puutarhasi kuvia. Voi mikä kasvirunsaus teillä onkaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Susanna! Tosi kiva, kun löysit tänne.

    VastaaPoista