Kesä

Kesä

Tekokukkia

Maanantaina, 27.2.2012

Eilen niin mahtavasti paistanut aurinko on piiloutunut pilveen, luvassa on lisää lunta. Rusakkovaarassa olevien omenapuiden verkkosuojaus alkaa ontua pahasti, koska verkkoa ei enää ole lumen yläpuolelle tarpeeksi. Porukalla talloimme eilen verkkojen ympäristöt matalammaksi ja samalla oioimme lumen runtelemia suojuksia. Tänä talvena ei kyllä niin paljoa ole rusakoita näkynytkään kuin aikaisempina vuosina. Harmittaa, kun en älynnyt suojata verkolla syksyllä istuttamaani luumupuuta, oksien kärjet ovat menneet parempiin suihin.

Huomasin muuten eilen, että meillähän oli vielä joulutekokukat esillä. Valkoinen asetelma oli sen verran neutraali, ettei se hyppinyt silmille. Heivasin valkoiset amaryllikset yläkomeroon. Kaivelin kaappeja ja löysin aikoja sitten hankkimani punaruskeasävyisen asetelman. Mukavalle näyttää vaihteeksi värikäs kimppu.

Onnittelut lentävät tänään  urheilulliselle sisarenpojalleni. Tämä reipas, avulias ja erittäin kohtelias nuori mies viettää synttäreitään laskettelemalla Italian Alpeilla.

Me saamme tänään yövieraan, kun teinimme koulukaveri Toivakasta tulee läppäreineen ensimmäistä kertaa meille vierailulle. Tein ison kattilallisen nakkisoppaa valmiiksi, lisäksi voivat itse paistaa ranskalaisia pakkasesta. Itse lähden tästä kohta puolin työmaalle sorvin ääreen:)

5 kommenttia:

 1. Ja sitten alkaa loma!

  Ota rennosti, töissä ja lomalla. Minä aion myös ;-)

  VastaaPoista
 2. Marjaan, kyllä loma on aina välillä paikallaan! Jokunen tunti vielä hommia...

  VastaaPoista
 3. Mukavia lomapäiviä vain sinne! Me käytiin Tukholmassa katsomassa, miltä se kevät näyttää - ei lumen hippustakaan. Voit kuvitella järkytyksen, kun laiva tänään saapui Helsinkiin....
  Kivan näköisiä nuo kukka-asetelmasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos toivotuksista, Omapäinen arkeilija ja Mustakissa! Minä nautin jo siitä, että saa rauhassa lötkötellä yöpaitasillaan niin pitkälle, kun sielu sietää:)

  Mustakissa, voin kuvitella tunteesi, vallankin sen eilisen kamalan lumimyräkän jälkeen. Mutta kyllä se kevät kohta tulee!

  VastaaPoista