Kesä

Kesä

Vinot pinot

Lauantaina, 18.2.2012

Tänään on ollut kotityöpäivä. Koko viikko on mennyt niin, etten kotona ole juuri mitään mainitsemisen arvoista tehnyt. Mitä nyt ruokaa perheelle väsännyt. Olen niin mielelläni heittäytynyt sohvannurkkaan työpäivän päälle.  Nyt oli jo pakko siivota perusteellisemmin ja mankeloida viikon aikan pestyt pyykit. Tulipa hyvä mieli vähästä!

Taas koitti se aika, että piti kaivella kaikki vanhat puutarhalehdet komerosta esille. Niitä otan sitten pienen nipun kerrallaan luettavaksi. Vaikka  lueskelee samoja lehtiä vuodesta toiseen, silti löytyy aina jotakin mielenkiintoista luettavaa tai katsottavaa. Ehkä lehtiä on kertynyt jo liiankin kanssa, tila alkaa loppua kaapeista. Kahden vaatekomeron alimmilla hyllyillä on vinot pinot näitä lehtiä.

Minulle on tullut tilattuna Oma piha ja Viherpiha -lehdet jo monta vuotta, ehkä ihan ilmestymisestä alkaen. Kotipuutahalehdet haen kirjastosta.  Joskus olen kasannut lehdet oikein hienosti numero/vuosi järjestykseen, mutta sekaisin tuppaavat lukiessa menemään. Jonkinlainen kansio systeemi olisi varmasti hyvä. Tosin kansio on sitten liian raskas sängyssä pideltäväksi. Puutarhakirjoja olen myös jonkin verran hankkinut omaan hyllyyn, enimmäkseen kuitenkin käytän kirjaston antimia.


4 kommenttia:

 1. Puutarhalehtiä, käsityölehtiä, sisustuslehtiä kasakaupalla olkkarin kaapissa ja kesäaitassa... Yritän aina välillä tehdä jonkinlaista inventaariota, mutta se on varsin hankalaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ei niitä tosiaan VOI heittää poiskaan...

  VastaaPoista
 3. Omat kätköt ovat ihan parasta, mutta onneksi myös paikallisen kirjastomme antimet ovat hyviksi havaitut ;-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista,
  Omapäinen arkeilija, sinulla näyttää olevan kaikki NIIN hyvässä järjestyksessä kirjahyllyssäsi, sitä hieman kadehdin.

  Riitanpuutarha, ei tosiaan voi luopua edes niistä vanhemmista. Niissä on joskus ihan ne parhaat vinkit.

  Marjaana, luotan kirjastomme hankintaosastoon täysillä :)

  VastaaPoista