Kesä

Kesä

Ykskaks

Keskiviikkona, 1.2.2012

Riitan-päivä, lämpöiset onnittelut kaikille Riitoille, varsinkin läntiseen naapuripitäjään riitanpuutarhalle. Tänään on muuten hauska päiväys: ykskaksykskaks. Varsin tiukka talvinen keli jatkuu, meilläkin oli aamulla peräti 23 astetta pakkasta. Työpaikan mittari näytti neljä astetta enemmän. Pakkasesta huolimatta on töissä ollut mukavan vilkasta, ihmiset hakevat sisätilaviihdykettä.

Pitkästä aikaa neuloin miestensukat, pojalle tällä kertaa. Miehelle en sukkia tee. Väittää, etteivät minun tekemäni sukat muka pysy hänen jaloissaan, vaan ovat muodottomia löppänöitä. Haikailee vanhoja hyviä aikoja, kun mummon tekemät villasukat olivat NIIN napakoita ja niissä oli muka joku kiriste nilkan kohdalla. Höh! Ihan hyvin nuo minulla ja pojalla jaloissa mukana kulkevat.

Poika oli taas eilen kovasti väsynyt. Koulusta tultuaan oli oikaissut sängylle ja nukkunut kolme tuntia. Herätessään oli ihmetellyt, onko ilta vai yö. Sitten päätellyt, ettei voi olla yö, kun ei kuulu äidin kuorsausta:)


                                                           Eikös nämä ihan sukilta näytä?


 

2 kommenttia:

  1. Kiitos onnitteluista, Konnadonna!

    VastaaPoista
  2. No näyttää hyvinkin!

    Järkyttävän kylmää tuolla ulkona kyllä on, meidän mittari näyttää näin aamutuimaan 30 astetta. Saa nähdä, lähteekö auto käyntiin.

    VastaaPoista