Kesä

Kesä

Jännitystä elämään

Maanantaina, 5.3.2012

Loma ohi, töihin lähtö edessä. Sunnuntaipäivä meni aivan kokonaan huilatessa. Päiväruoan tietysti tein, ruokailun jälkeen heitin sohvalle lukemaan. Kristina Ohlssonin toinen suomennettu dekkari "Tuhatkaunot" veti alun kangertelun jälkeen niin totaalisesti mukanaan, että piti ahmia kirja loppuratkaisuun saakka. Hienoa, että tulee koko ajan uusia, hyviä pohjoismaisia dekkaristeja.

Toinen uusi ruotsalainen, mainostamisen arvoinen naisdekkaristi on Ann Rosman. Jos pitää Camilla Läckbergin kirjoista, voin täydellä sydämellä suositella Rosmania. Ensimmäinen suomennettu, komisario Karin Adlerin tutkimuksista kertova opus, oli "Majakkamestarin tytär", uudempi (ja minun mielestäni parempi) "Noitavasara". Illalla aloitin jo uutta jännäriä: "Mies joka ei ollut murhaaja" (Hjorth & Rosenfeldt). Olen dekkareiden suurkuluttaja, turvallista jännitystä tavallistakin tavallisempaan elämään!


Jännityksellä odotan, vieläkö nämä kaunokaiset nousevat ensi kesänä maan uumenista ilokseni. Kärhöistä kun ei koskaan voi tietää :)

4 kommenttia:

 1. Dekkarit todellakin vievät mennessään, tulee vaan luettua nykyään liian vähän.
  Tosi kaunokaisia odotteletkin!

  VastaaPoista
 2. Mustakissa, aikaa saisi olla rutkasti enemmän käytettävissä, että ennättäisi tehdän kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle jotain pientä,käypä vilkaisemassa ja ota mukaan:)

  VastaaPoista