Kesä

Kesä

Kannot pois

Tiistaina, 27.3.2012

Piti tarkistaa päiväys ihan seinäkalenterista, nämä päivät kun mennä vilistävät mukana pysymätöntä haipakkaa. Eipä minulla ole mitään sitä vastaan, että kesä tulisi nopeasti. Vesisateinen keli auttaa mukavasti lumien sulamista.

Joutilas aamupäivä kotosalla ennen iltavuoroon lähtöä. Ei tarvitse edes ruokaa laittaa, kun eilen innostuin tekemään tämänkin päivän ruoat valmiiksi. Jälkikasvulla sen sijaan oli hankala kouluunlähtö ja herätys. Veikkaanpa, että tulee bumerangina takaisin kotia, kun työkaapin avain on näköjään unohtunut pöydän kulmalle.

Minä olen talven aikana saanut päähäni ajatuksen metallisesta/rautaisesta pienestä paviljongista etupihalle. Katselin netistä myynnissä olevia, maksavat monta tonnia, joten se siitä. Miehen isä olisi seppä, mutta valitettavasti jo niin iäkäs, ettei  viitsi pyytää takomaan. Toisaalta miehenkin käsissä  rauta taipuu ja hitsivärkki pysyy, että jos kauniisti pyytäisi hitsaamaan vaikka ihan harjateräksestä jonkinlaisen häkkyrän. Niin, ja ihan ensiksi pitäisi saada kaivettua vanha kanto pois tontilta siltä kohtaa. Onhan näitä suunnitelmia...


Tämän kannonrumiluksen paikalle olisi suunnitelmia
ruukussa kasvaa koristemaissia ja hirssiä


Koristemaissin  kukintoa


2 kommenttia:

  1. Minä ilmoittaudun heti paviljongin avajaisiin!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, Marjaana! Täytynee jo varata kuplivaa :)

    VastaaPoista