Kesä

Kesä

Maaliskuu maata näyttää

Keväinen viikonloppu vietetty rauhallisesti, kaikenlaista pientä puuhaillen. Yrittäjä-mies oli tapansa mukaan lauantain(kin) töissä, joten sain ihan itsekseni hääräillä huushollia pyhäkuntoon ja purkaa pyykkivuorta. Iltapäivällä sain isän ja äidin meille kahville. Kävivät samalla reissulla ruokaostoksilla naapurimarketissa. 

Jälkikasvu lähti viikonloppuriennoilleen kaverinsa luo yökylään, joten saimme miehen kanssa kahdestaan saunoa ja tuijotella telkkua. Tai minä tuijotin, ja mies nukkui sohvalla. 

Sunnuntaipäivään kuului pitkään nukkumista ja kiireetöntä aamupäivää. Ruoaksi laitoin yrttilohkoperunoita uuniin, lisäksi salaattia ja keitettyjä munia. Helppoa ja yksinkertaista, mutta hyvää.

Aurikoinen keli houkutteli neljän kilometrin päiväkävelylle kylän ympäri. Paikoin oli vielä tosi liukasta, ihmeen kaupalla selviydyin kaatuilematta kotia asti. Kotipihassa kahlasin pelastamaan rungollisen purppuraheisiangervon lumen sisältä. Latva oli kokonaan taittunut lumen painosta, runkokin näytti hieman kärsineeltä. Luulen sen kuitenkin siitä elpyvän.


Kuvissa tuo lumen alta kaivamani rungollinen purppuraheisiangervo


2 kommenttia:

  1. Minä liukastelin puolestani tänä aamuna parkkipaikalla kun lumi oli peittänyt peilijään. Parit näytävät kuviot vedin mutta en muksahtanut pepulleni.

    Mukavaa alkavaa viikoa!

    VastaaPoista