Kesä

Kesä

Tunnustusta

Tiistaina, 6.3.2012

Tuhrea ja nuhainen olo. Nenä alkoi valskata eilen töissä illanmittaan. Sitä näyttää olevan enemmänkin liikkeellä näinä aikoina. Kuumetta ei ainakaan toistaiseksi ole noussut.  Menin aamutuuriin seitsemäksi, tunsin oloni sen verran hyväksi. Kuinkas ollakaan, myös kollega, jonka piti tulla iltavuoroon, oli sairastunut. Niinpä kävin välillä kotona nukkumassa kunnon päiväunet ja menin illaksi uudestaan töihin putiikkia auki pitämään.

Päivän piristys oli, että blogini sai Tunnustutuksen. Se tuli sopivasti ikään kuin lahjaksi juuri  blogini 1-vuotissynttäreiden kynnyksellä! Pionihulluutta ja Puutarhaunelmia -blogin Tiina oli minua yllättäen tällaisella muistanut. Nyt minun ilmeisesti pitäisi jakaa tunnustus eteenpäin. Tämä siis kuuluu antaa blogille, jolla on alle 200 lukijaa ja joille toivoo enemmän lukijoita. Voi olla, että näitä onkin jo muistettu, muttei kai haittaa.Lähetän tämän Tunnustuksen eteenpäin seuraaville seuraamilleni blogeille, olkaapa hyvät:

riitanpuutarha
puutarhaterapiaa
mirrinminttuajakissanhantia
omapainen-arkeilija
marjaananmaja
6 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta, olen ihan hämilläni... Laitan sen huomiseen juttuun, kun ehdin tämän päivän jutun jo raapustaa ennen kuin kävin täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omapäinen arkeilija, olit ilman muuta listalla, koska olen seurannut blogiasi varmaan kauemmin kuin mitään muuta:)

   Poista
 2. Voi kiitoksia tunnustuksesta:)
  Ihan hämäännyin,enkä heti tajunnut että kysy on blogistani ennenkuin klikkasin :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Tämä onkin tämän blogini ensimmäinen tunnustus! =D

  VastaaPoista