Kesä

Kesä

Hankia pitkin

Lankalauantaina, 7.4.2012

Eipä ole näkynyt lentäviä trulleja näillä main, ainakaan vielä. Lentotaitoa ei tänään tarvittu, kun pääsimme kovia hankia pitkin kävelemään mökillä. Enpä muista, milloin viimeksi olisin kävellyt oikeasti hangen päällä. Mökille ei ole aurattu tietä koko talvena, joten emme ole siellä myöskään päässeet käymään.

Mukava oli retki, vaikkakin mökkitiellä sai ylittää (tai minun kohdallani alittaa) esteeksi kaartuneita pieniä puita. Kaikki oli paikallaan, muutama pikkuinen mänty oli katkennut, suurempaa tuhoa ei näkynyt. Lunta ja hankea on vielä vaikka muille jakaisi. Lampi oli sula puron suulta, muuten paksussa jäässä.

Muuten on pääsiäisen vietto sujunut verkkaisasti ja rauhallisesti. Eilen tuli otettua parin tunnin päiväunetkin. Mies katseli keittiön pääsiäiskoria, jossa on harvan ohran seassa kolme tipua. Mies sanoi jälkikasvulle, että sinä olet tuo pienin ja hän isoin. Poika katsoi korkeuksistaan isäänsä alaviistoon, taputtaen isänsä päälakea, ja tuumasi tälle: kyllä se taidat olla tänä vuonna sinä, senkin kääpiö.

6 kommenttia:

 1. Söpöjä tipusia.

  Rauhallista pääsiäisen jatkoa teille:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja! Rauhallisia pyhiä myös teillepäin:) Nuo tiput ovat monta vuotta vanhoja, osalta on toinen jalka poikki, ja joltakin silmä tipahtanut, mutta söpöjä ovat minustakin.

  VastaaPoista
 3. Lähetän sinulle Hyvän mielen haasteen

  Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä vaikka sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa ja jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää.

  Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, betweenland, haasteenheitosta. Palaan asiaan:)

   Poista
 4. Voi lutunen, miten söpöjä tipuja. Mä olen ikuinen lapsi, tykkään niin kaikesta lapsenmielisestä :) En edes huomannut, että silmä puuttui, ajattelin vain että se nikkaa silmää hienien lomasta :D Älä vain heitäkkään pois noin ihania tipusia, aika kuluttaa meitä kaikkia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Eija. Olen samaa mieltä, en aio heittää pois noita tipuja. Täytyyhän sitä perinteitä vaalia:)

  VastaaPoista