Kesä

Kesä

Tunnustus ja pihahommia

Sunnuntaina, 29.4.2012

Mukavana yllätyksenä olen saanut tunnustuksen Kuunvarjoliljat-blogista Hinnonmäen Keltaiselta. Nöyrin kiitokseni!


Jaan tunnustuksen eteenpäin näille kahdelle seuraamalleni blogille, aika moni blogi on jo tämän näköjään saanutkin

Päärynäpuun varjossa
Viherpiiperrystä


Lauantaiaamun valjetessa oli päivän ohjelma kirkkaana mielessä: sisätyöt mahdollisimman nopeasti hoitoon ja ulos! Etupiha oli sulanut lumesta ja kuivahtanutkin, joten haravoimaan vaan. Tarkoitus oli aloittaa pikkuhiljaa ja pienissä erissä. Kun työ ei tuntunut raskaalta eikä vastenmieliseltä, tuli kuitenkin taas huomaamatta tehtyä liikaa yhdellä kertaa. Etupihan lisäksi haravoin kuitenkin vielä vähäsen tuolta ja pikkuisen siltä. Illalla saunan jälkeen iski käsivarsiin sitten aivan sietämätön kipu ja jomotus. Kahden buranan avulla pystyin vasta nukkumaan.

Sain kuitenkin hyvän mielen, kun piha siistiytyi mukavasti, mitäs pienistä kolotuksista. Saunan jälkeen kuulostelimme, kun ulkoa kuului aivan kuin kovaääniseen  puhuttaisiin. Menin kuistille tarkastamaan tilannetta: palokunnan johtoauto kiersi asuinalueita ja kehotti keittämään kaiken käyttöveden. Vedenottamolla oli taas kerran päässyt pintavesiä sekoittumaan puhtaan veden joukkoon. Ei muuta kun kattilat tulelle. Hirmuisen vaikea on muistaa, ettei laske automaattisesti vettä lasiin ja hörppää. Mies sen oli jo unohtanutkin, toivottavasti ei tule mahanpuruja.

Ensimmäiset kukat meidän tontilla
7 kommenttia:

 1. Minä satuin huomaamaan tuon vesiasian Facebookista iltayhdeksän jälkeen ihan sattumalta... Tiedotus siis takkuilee...

  VastaaPoista
 2. Pitäisi olla joku tekstiviestitiedotussysteemi. Naapuri oli kuullut huhuja eilen, muttei ollut löytänyt kunnan nettisivuiltakaan tietoa, ennenkuin vasta paloauton kuulutuksesta, eikä sekään tietysti sisälle asti selvästi kuulunut.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitoksia paljon tunnustuksesta, nappaan sen mukaani :) On se vaan hienoa, kun kevät vihdoinkin tuli ja lumi suli. Onpa harmillista tuo vesijuttu. Vesi on meille niin itsestäänselvyys, ettei sitä huomaakaan, muutakuin vasta tuollaisessa tilanteessa. Hieno kuva sinisestä kukasta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta :)

  Ikävä homma tuollainen vesien sekoittuminen;tuntuu kovasti yleistyneen viimevuosina :c

  VastaaPoista
 5. Olkaapa hyvät, Eija ja Katja:) Veden keittelyyn alkaa jo tottua, sähköhän siinä vaan menee turhaan. Kumma ettei kunnan puolesta ole järjestetty veden jakelua, kaupoistahan vesi loppui alkuunsa

  VastaaPoista
 6. Ihanan runsaat perennapenkit! En ole varmaan ennen täällä vieraillutkaan, taidan laittaa osoitteesi seurantaan. :)

  VastaaPoista
 7. Puutarhuri, mukavaa, kun löysit tänne:) Tervetuloa!

  VastaaPoista