Kesä

Kesä

Aina nälkä ja koko ajan jano

Lauantaina, 5.5.2012

Kylmänkalsea ja sateinen lauantaipäivä. Pari edellistä päivää oli mukavan lämpimiä ja saimme urospuutarhurin kanssa yhdessä siivottua takapihankin. Mies otti viimeiset katiskaverkot pois omppupuiden ympäriltä ja leikkeli  brabantintuijia siistimpään kuosiin. Toiveissa olisi, että ne tuuhistuisivat ja muuttuisivat pikkuhiljaa pylväsmäisemmän mallisiksi. Otatin miehellä ylös muutaman resuisen vuorimännyn, olivat ruskistaneet neulasiaan ja muuttuneet  ruman näköisiksi. Nyt sitten pitänee keksiä jotakin muuta niiden tilalle.

Tämä päivä onkin sitten nyhjätty sisällä. Varasin perjantai-illan jääkiekko-ottelua varten pientä ekstraherkkua, mitä meillä harvoin on tarjolla: juustonaksuja, sipsejä, sekä englanninlakuja. Eivät oikein illalla maistuneet, mutta tänään on tullut syötyä eilisenkin edestä. Omatuntoa rauhoittaakseni tein ennen saunaa pienen kävelylenkin tihkusateessa, kyllä siinä muutama kalori hävisi.

Se on muuten kumma juttu, että koko ajan janottaa, kun ei voi hanavettä juoda. Alkaa jo nyppimään juomaveden hakeminen. Vichyäkin on tullut juotua kyllästymiseen asti. Toivottavasti saavat nopeasti vesiongelmat kuntoon.6 kommenttia:

 1. Sama vika täällä päin kylää, ja kun vesi tökkii niin sitten siirrytään siideriin.

  P.S. Mäkin haluan urospuutarhurin!

  VastaaPoista
 2. Marjaana, kyllä sitä siideriä piti vähäsen perjantaiehtoolla nautiskella, ei vesi riittänyt:) Hmmm...uros(puutarhuri) tai ilman urosta, molemmissa on puolensa

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti vesiongelmat pian loppuisivat; melko kauan tuntuu kestävän tilanteen korjaus :c

  VastaaPoista
 4. Kajta, niinpä kestää. Kaiken päälle huomasivat, että runkovesiputkessa on suuri vuoto, jota ei ole vielä pystytty paikallistamaan. Vettä menee hukanteille kohinalla, ja vesisäiliön pinta laskee uhkaavasti.

  VastaaPoista
 5. harmi, että ongelmat veden kanssa jatkuvat edelleen. Kertakaikkiaan kurjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli tieto, että vettä voi juoda:) Maistuu vaan kloorille aika tavalla.

   Poista