Kesä

Kesä

Korvia

Sunnuntaina, 13.5.2012

Viime päivien sateiden ansiosta koivuihin on puhjennut hiirenkorvat, ja nurmikko alkaa vihertyä kauniisti. Jostain olen lukenut ohjeen, että jaloruusujen leikkausajankohta on silloin, kun koivut ovat hiirenkorvalla. Tarkoitus olisi, että illemmalla aloittaisin omien ruusujeni leikkaushommat. Iltapäivällä käydään äitiä tervehtimässä, ja sen jälkeen olisi toiveissa päästä pihatöihin, pyhäpäivästä huolimatta.

Ostin äidille lähikaupasta edullisia patioruusuja 3 kpl ja tein niistä valmiin istutuksen pajukoriin. Somisteeksi laiton kaapinlaatikosta löytämäni vaaleanpunaisen rusettinauhan. Minua on muistettu aamukahveilla, onnitteluilla ja halauksilla. Jälkikasvu toi lahjaksi hyvänkokoisen kuhan, minkä oli virvelillä saanut. Poika innostuu aina näin keväisin kalastuksesta. Joka päivä käydään kaverin kanssa jossakin päin virveliä heittämässä, kesää kohti into laantuu.

Hyvää  äitienpäivää kaikille äideille!8 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää vain sinnekin :)

  Täälläkin sade on selvästi avittanut luonnon vihertymistä. Ja minäkin aion, pyhäpäivä tahi ei,mennä ainakin hiukan pihaan kitkemään!

  VastaaPoista
 2. Äitienpäivää sinnekin. Kaunis tuo ruusukori, äitisi taatusti ilahtuu!

  Upea ilma, minunkin täytyy arpoa katsonko pelin vai päädynkö pihalle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruusulahja äidillesi, varmasti ilahtuu. Ja aurinkoinen päivänpaiste on kruunannut kaikkien äitien päivän.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Katja, Marjaana ja betweenland, kommenteista. Äiti ilahtui (toivon mukaan) lahjastaan. Eniten taisi kuitenkin ilahduttaa meidän käyntimme, kun poikakin pitkästä aikaa oli mukana.

  VastaaPoista
 5. Ihana ruusukori äidillesi ja iloa pitkäksi aikaa. Hyvää äitienpäivän iltaa myös itsellesi!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis ruusukori!

  VastaaPoista
 7. Kauniit kiitokset, Kirsi ja Riitanpuutarha:)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on haaste blogissani: http://rikkaruohoelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista