Kesä

Kesä

Ah aurinkoa!

Torstaina, 5.7.2012

Viimeinkin ihanan lämpöiset, melkein helteiset kelit! Istahdin eilen takaterassille ottamaan aurikoa: pää aurinkovarjon alla ja jalat oikosenaan auringon puolella. Katselin ympäröivää maisemaa, kuuntelin naapurista kantautuvia rakentamisen äänia ja nautin olosta.

Huomasin, että tällä hetkellä on aika vähän kukkivia kasveja puutarhassa: päivänliljoja ja iiriksiä, sekä muutama ruusu on avannut kukkiaan. Pioneissa on kovasti nuppuja, vielä ei ole yksikään auki. Kirvoja olen hätistellyt ruusujennupuista, niitä tuppaa aina tulemaan. 

Pienen kesäajelun jälkeen päädyimme mökille saunomaan ja grillaamaan. Mies uskaltautui uimaankin, minä en. Iltamyöhäsellä kotona kannoin lannoitekastelua kaikille kärhöille, samoin kesäkukille. Istuskelin vielä auringonlaskua katsellen ulkona, yrittäen painaa mieleen kesän tuoksut ja tunnelmat talvivarastoon.


7 kommenttia:

 1. Nautipa vielä tämä loppuviikko ja viikonloppu! Toivotaan aurinkoisia kelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naatitaan naatitaan, nyt on oikeat lomakelit! Ja ne työpaikan avaimetkin löytyivät talvitakin (?) taskusta, joten pääsen maanantaina töihin:)

   Poista
  2. Että kävit sitten talvitakki päällä täällä kääntymässä?!?

   Tule keveämmissä maanantaina, koitan panna paikat kuntoon ennen kun tulet, olen elänyt ihan pellossa. Tai siis Ellun kanana.

   Poista
 2. On muuten kauniit värit näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirjo, aprikoin ns. raakojen ja käsiteltyjen kuvien välillä, ja minustakin näissä käsittelemättömissä oli paremmat väri:)

   Poista
 3. Aurinkoisen lämpimät värit :)

  Nyt on imettävä kaikki irti näistä aurinkoisen lämpimistä päivistä. Melko kiva keli ollut,kun jaksaa touhuta puutarhassa,mutta kelpaa istuskella omalla terassilla kesämekko päällä pilviselläkin ajalla.

  VastaaPoista