Kesä

Kesä

Töissä taas

Tiistaina, 10.7.2012

Viisiviikkoinen kesäloma on enää muisto vain. Viikonlopun trooppinen ilma vaihtui sunnuntaina rankkasateiksi ja ukkoseksi. Lomanlopettajaislettukestit nautittiinkin salamoiden ja jyrinän säestyksellä. Sateinen ilma auttaa osaltaan palautumaan työelämään, ei harmita ihan niin paljon loman päättyminen.

Illalla töiden jälkeen kiertelin pihalla  tarkastelemassa tilannetta. Vesisade oli tietysti lakoonnuttanut pitempiä kasveja. Asettelin tukia mm. harmaamalvikin ympärille, olisi kannattanut jo vähän aiemmin tuo tehdä. Osa malvikin varsista oli katkennutkin juuresta. Töyhtöangervojen ryhmä näytti siltä, kuin pommi olisi pudonnut keskelle, kukkavarret sojottivat maata pitkin joka suuntaan.

Työpäivä meni vilkkaasti, paljon oli ihmisiä liikkeellä.  Lapsuudenystäväni poikkesi kysymässä, josko hän saisi joku ilta tulla katsomaan pihaani. Ei ole meillä koskaan käynyt, mutta oli kuullut harrastuksestani. Ilman muuta lupauduin esittelemään pihaani mielelläni, kunhan tulee sopiva ajankohta. 

Sarjatähdikki ja tarhakurjenpolvi
Perhoangervo

4 kommenttia:

 1. Sarjatähdikki mulle uusi tuttavuus;on kyllä nätti, samoin kuin tuo perhoangervo <3

  Tsemppiä töiden alkupäiville;pian se rutiini taas palautuu mieleen (jos nyt sattuu sellainen työ olemaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Kyllähän sitä 35 vuoden kokemuksella äkkiä rutiineihin pääsee:) Mukava työhän minulla on, ja tuntuu kivalta, kun asiakkaat ovat toivotelleet tervetulleeksi takaisin töihin.

   Poista
 2. Eikös ole mukavaa, kun muutkin arvostavat pihaasi? Kuvien perusteella olen muiden kanssa samaa mieltä, sulla on ihana piha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nettimartta! Onhan se mukava huomata, että on muitakin puutarhanhoidosta innostuneita. Oma silmä helposti vähättelee, mutta vieras näkee erilailla:)

   Poista