Kesä

Kesä

Hopeaa

Tiistaina, 7.8.2012

Pitkästä aikaa aamuvuoro töissä. Hieman pelkäsin, kuinka pääsen aamulla varttia vaille kuusi sängystä, mutta hyvinpä tuo sujui vanhasta muistista. Illasta on nukkumaanmeno venähtänyt puolen yön hujakoille olympialaisia töllätessä. Tänään tuli sitten se kaivattu mitalikin Suomelle.

Sadetta vaihteeksi. Sainpa siivottua sisällä enimpiä sotkuja, kun ei ollut kiire pihalle. Poika lähti kaverinsa perheen mukana Päijänteelle mökkeilemään, joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja raivasin huonettaan vähän inhimillisempään kuntoon.

Mitalipurjehdusta heittäydyin sohvalle seuraamaan, ja nukahdin. Pari tuntia meni että heilahti. Nythän sitä jaksaa taas illan valvoa:)

Hopeaa hohtaa tämä piikkiputkikin
Hopeakuusi


Ohotanmaruna

4 kommenttia:

 1. Sulla on sopivasti väriä ja hillittyä taustalla. Menen etsimään punaisia ryhmäruusuja huomenna. Sulla näyttää ruusut kukkivan täyttä höökää. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta, olen aina halunnut edes muutaman kirkkaanpunaisen ruusun pihaani. Talven aikana jokunen aina tuppaa menehtymään paksusta lumipeitteestä huolimatta. Istutan sitten uusia, jos tarvetta ilmenee. On ne niin ihanan värisiä kukkiessaan ja kukintaa riittää lumen tuloon asti.

   Poista
 2. Mulla on aina työpäivinä herätys viimeistään kymmentä vaille kuusi :)

  Olen aina ihmetellyt lasten kykyä saada kerätyksi kaikenmaailman roinaa huoneisiinsa.Vaikka pyrin säännöllisesti tekemään huoneissa inventaarion saa iso säkillinen jos jonkinmoista kerttnyttä tilpehööriä aina kyydin poistoihin...

  Onpas muuten upeaa tuo maruna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, mulla alkaa jatkuvat aikaiset aamut sitten huomisesta, kun pojalla alkoi koulu. Täytyy vielä vahtia, että pääsee ajoissa ylös ja 6.50 lähtevään bussiin. Kesärytmi vaihtuu arkiseen.

   Meillä pojan huoneeseen kertyy lattialle ja vähän muuallekin vaatekasoja ja varsinkin pyyhkeitä, kertaalleen käytettyjä. Välist saattaa löytyä esim. puoliksi syöty voileipä...

   Poista