Kesä

Kesä

Ihan pihalla

Lauantaina, 11.8.2012

Vapaapäivä alkoi ankeasti takaraivopäänsäryllä. Olisi vielä nukuttanut, mutta pakko oli nousta pystyasentoon. Muutaman kahvikupillisen jälkeen jomotus hieman laantui. Huomaa, etten ole päässyt hierojalle neljään viikkoon,  kun normaali tahti on kahden viikon välein. Poika onneksi jaksoi hieroa äitinsä harteita ja niskaa.

Viikkosiivousta, pyykinpesua ja ruoanlaittoa. Sitä tavallista arkea. Ruokailun jälkeen oli mukava päästä pitkästä aikaa pihalle kiertelemään. Katkoin kukkineita kukintojen varsia ja perkasin ränsistyneitä pois. Nautiskelin aurinkoisesta kelistä etupihan penkki-köynnöskaarihärpäkkeessä istuskellen. Siinä tuli myös hörpättyä päiväkahvit pannukakun kera.

Kaikenlaista uutta suunnitelmaa meinaa pukata, aina on jotakin petrattavaa. Mutta sehän se justiinsa hauskaa onkin. Jatkuva muutos.

 

12 kommenttia:

 1. Mukavan kesäisiä kuvia. Toivottavasti päänsärkysi helpotti.

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisia kuvia. Toivottavasti vapaapäivä on jatkunut ilman isompia päänsärkyjä :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi kun tuo istuskelupaikka vesiaiheineen näyttää kutsuvalta!

  VastaaPoista
 4. Betweenland ja Katja, päänsärky lähti ulkona touhuilemalla ja pojan hieronnalla. Saunassa rentoutui sitten lihaksetkin kunnolla.

  Marjaana, tervetuloa koeistumaan:)

  VastaaPoista
 5. Hyvin näyttää humulus lupulus 'Aureus' kiivenneen. Taitaa olla hyvä maa. Tuossa leimussa on lempeä väri. Jos löydät paikkoja, saat Aidaa syksymmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Aidan mentävä aukko aina löytyy, kiitos jo etukäteen:)

   Poista
 6. Tuollaisen kahvittelupaikan tahtoo myös;)
  Huomasin, että sinullakin kasvaa jättitatar, tuo parjattu kasvi, niin minunkin puutarhassa, se tuo ripauksen eksotiikkaa rehevyydellään.
  Kaunis tuo leimu, senkin tahtoisin loppukesän kukkiaksi;)
  Kaikkinensa, pihasi näyttää viihtysältä, juuri sellaiselta jossa voi nauttia kauneudesta ja mieli kehrää uusia ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, kiitos! Viihtyisyyttä juuri olenkin yrittänyt luoda. Mutta hmm... jättitatarta ei tietääkseni meiltä löydy, röyhytatar ainoastaan. Jos tarkoitat tuota isolehtistä kasvia, niin se on kermesmarja - jättiläinen sekin. Jättitatar on myös hyvä tunnelmallisten tilojen ja eksotiikan luoja, kunhan sen pystyy pitämään aisoissa:)

   Poista
 7. Kaunista! Onko tuo leimu kiiltoleimua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitanpuutarha, mun mielestäni se ei olisi kiiltoleimua. Sitä on mulla takapihalla valkoisena. Muistelisin tuon lajikkeen nimen olevan romantika, mutta googlaamalla en nyt löytänytkään sen nimistä olevankaan.

   Poista
 8. Aivan ihana blogi sinulla.
  Löysin sivuillesi aivan sattumalta. Upeita kärhöjä sinulla ja siisti ja kaunis puutarha. Kasvatan itsekkin kärhöjä pihassani ja havut ovat myös suosikkejani.
  Aurinkoista ja värikylläistä loppukesää ja syksyä sinulle. Toivottelee Kruunuvuokko

  Ps. Pidän itsekkin puutarhablogia. Osoite on www.puutarhanlumo.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, kiva kun löysit tänne. Mukavaa syksyä myös Sinulle ja puutarhallesi:) Laitanpa blogisi osoitteen heti ylös.

   Poista