Kesä

Kesä

Lämmittävää

Pilvisen ja sateentuhruisen päivän piristykseksi sain mukavan ja sydäntä lämmittävän tunnustuksen Katjalta Viherpiiperrystä sun muuta -blogista. Kiitos ja kumarrus!Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:1.  Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2.  Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3.  Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4.  Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
    vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
    sen eteenpäin.


Jaan tämän kivan tunnustuksen näille seuraamilleni blogeille, jotka eivät huomioni mukaan vielä ole tätä tunnustusta saaneet:

Karolinan puutarha

Piha & Piennar

Hahtuvan heijastus

Marjaanan Maja

Saran mökissä ja puutarhassa

5 kommenttia:

 1. Kiitos Konnadonna ihanasta tunnustuksesta!
  Näiden tunnustusten myötä löytää aina muutaman uuden ihastuttavan blogin. Pitääpä käydä katselemassa ja lukemassa nuo muut tunnustuksen saaneet =)

  Ja kiitos sinulle iki-ihanasta blogista. Kärhösi ovat niin kauniita. Piti käydä uudestaan ihailemassa niiden kuvia, ja kiitos lohdutuksesta, jospa omani kukkisivat ensi vuonna =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karolina, aina on mukava löytää uusia mielenkiintoisia blogeja. Joskus ennättää vilkaista vain kuvat, mutta paljon saa myös kivoja lukuelämyksiä, sekä tietysti vinkkejä:)

   Poista
 2. Tuhannet kiitosket tunnustuksesta...mieltä lämmittää niin.. Kivaa kun on teitä blogikavereita, ihankuin ystäviä..vaikka näin virtuaalisesti :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansa, juuri näinhän se on:) Hyvää viikonloppua myös teille!

   Poista