Kesä

Kesä

Pienestä kii

Torstaina, 16.8.2012

Olipas aamu. Heräsin jo 5.30 ennättääkseni kaikessa rauhassa lukea aamun aviisin ja kurppia kahvit. Aamutuuriin oli lähtö ja poika saatava koulubussiin. Tässä vaiheessa ei vielä ollut kiireestä tietoakaan. Kiire tuli vasta sitten, kun pojan tajuntaan viimein upposi kellon olevan jo varttia vaille seitsemän ja bussi lähtisi viiden minuutin kuluttua. Aamupalaleipä kourassa istahti autoon ja päästiin matkaan. Pysäkillä teki bussi jo lähtöä, joten ajoimme sitten 7 kilometriä eteenpäin, että ennätti kyytiin. Se oli pienestä kiinni, minuutti tai kaksi.

Ilta venähti turhan pitkäksi meikäläiselläkin. Alkuillasta toimin miehen sihteerinä laskutuksia kirjoitellen. Välillä ruokaa uuniin ja uunista pois. Nurmikkokin tuli vielä leikattua ennen saunaa. Saunan jälkeen vasta pääsin oikein nauttimaan elokuun lämpimästä illasta ja puutarhan tuoksuista.

Aamutakkisillani kiertelin katsastamassa pihan kasvillisuutta. Kesäkukatkin piti muistaa kastella, meinaa jo unohtua näin loppukesästä. Pitkä lasillinen kuivaa siideriä vielä suihkulähteen lorinaa kuunnellen takaterassilla ennen sänkyä ja iltalukemista.

2 kommenttia:

  1. Hei tuolla näkyy se uusi kaide! Tosi hienolta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas sulla tarkat silmät:) Se on kyllä tosi kivannäköinen minustakin.

      Poista