Kesä

Kesä

Ulkona syömässä

Perjantaina, 17.8.2012

Yöt ovat olleet koleita, mutta päivät edelleen lämpimiä. Vaikka oli pilvistä, näytti mittari silti 23 astetta. Sehän on tämän kesän mittapuussa suorastaan kuumaa keliä.

Leppoisa työpäivä. Taas joutui myöntämään, että on minulla sentään mukava työ, mukavat asiakkaat ja ennenkaikkea erittäin ihana, lämminhenkinen pieni työyhteisö. Eikä se tänä päivänä ole mikään itsestäänselvyys. Onnenpekka taidan olla siinä suhteessa. Täydestä sydämestä voi sanoa, vai kehtaako sitä, että töissä on kivaa.

Kivan työpäivän päälle kiva oli iltakin.  Minä uumoilin, josko lähdemme mökille saunomaan. Vaan miespä halusikin pilkkoa polttopuita talvea varten kotosalla. Minä puolestani päätin, että tänään syömme ulkona. Ensimmäistä kertaa porukalla tänä kesänä. Paria erilaista salaattia kulhoon, perunat kiehumaan ja grilli kuumaksi. Olipa tosi maukas ateria, kaikkien mielestä. Tunnelma oli suorastaan Välimerellisen eksoottinen solisevine suihkuineen ja palavine kynttilöineen.  Aina siihen asti, kunnes naapuri vetäisi ruohonleikkurinsa käyntiin:)
5 kommenttia:

 1. Aikas samoja tunnelmia on täällä päässä kylää ;-) Töissä on kivaa, ja viikonloppunakin on kivaa. Nautitaan täysin siemauksin!

  VastaaPoista
 2. Kivan tunnelmallista ja minusta ainakin on ihanaa,että ihmiset viihtyvät työssään;kuitenkin siellä paljon tulee aikaa vieteltyä :)

  VastaaPoista
 3. Tämän päivän työelämä on aika rankkaa, joten ihan luvallista on kehua omaa työpaikkaansa, jos siihen aihetta on.

  VastaaPoista
 4. Tuo lähde on kyllä soma. Nautinnollisia puutarha- ja ruokailuhetkiä jatkossakin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, Marjaana, Katja, betweenland ja Nettimartta. Toivottavasti piisaa kelejä vielä terassielämälle:)

  VastaaPoista