Kesä

Kesä

Viiraa

Torstaina, 9.8.2012

Meikäläisellä viiraa päästä. Tässä vaiheessa kesää aloin jo nimittäin ajattelemaan joulua. Ihan kuin huomaamatta kävin lukaisemassa omat blogimerkintäni viime marras- ja joulukuulta. Tuli niin jouluinen olo, ja kaikki joulujutut alkoivat hiipiä mieleen.

Huhhuh ja pään ravistus, ei nyt sentään vielä! Nautitaanpas tämä kesä, tai se mitä siitä vielä on jäljellä, kunnolla loppuun. Eilen ja tänään on ollut melko viileää, sekö lie tuonut jo talven mieleen.

Aamulla ennen töihinlähtöä kiertelin kameran kanssa kuvauskierroksen pihalla. Kesäkukat ovat aika onnettomia verrattuna viime kesäisiin. Keijunmekko ei ole kasvanut varmaan kymmentäkään senttiä kesän aikana. Koristemaissit ovat aiempina kesinä yltäneet puoleentoista metriin, nyt hädin tuskin puolta metriä hipovat. Pelakuut aloittelevat vasta kukintaansa, samoin vanha runkoruusu.

Kasvilavassa ainoastaan kesäkurpitsa voi hyvin. Salaatit kyllä kasvoivat, mutta etanat ovat ne jäystäneet reikäisiksi, ei niitä tee mieli syödä. Tilli ei kasvanut ollenkaan, eikä mangoldikaan kukoista. Persiljasta ja ruohosipulista on sentään ollut iloa ruoanlaitossa. Jospa loppukesä olisi nyt oikein lämmin ja aurinkoinen!


2 kommenttia:

  1. Hehheh, et ole ollenkaan ainoa jolla viiraa. Mä jo ostin joululahjankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet ajoissa, niinkuin aina:) Kiva, että on muitakin kaltaisiani.

      Poista