Kesä

Kesä

Retkellä

Sunnuntaina, 30.9.2012

Syksy jyrää vauhdilla eteenpäin. Huomenna ollaan jo lokakuussa, mielestäni vuoden ikävin kuukausi. Pakkasöitä ei ole, ihme kyllä, vieläkään täällä ollut. Heivasin kuitenkin eilen kuistin miljoonakelloamppelit kompostiin, kun en viitsi niitä enää kastella enkä katsella. Sain istutettua viisi kurjenmiekan juurakkoa, jotka tilasin Viherpeukaloilta. Paikkaa niille piti vielä miettiä, sitä kun tulee tilattua kasveja miettimättä, mihin ne laittaisi.

Illansuussa lähdimme pojan kanssa ajelemaan Muurameen ja Säynätsaloon, veimme pojan tyttökaverin kotiinsa. Samalla kävimme nuoremman sisareni luona, joka asuu samoilla kulmilla. Mukava oli nähdä pitkästä aikaa. Poja kaverin kotonakin vierähti hyvä tovi rupatellessa ja tutustuessa.

Ennen kyläilyjä poikkesimme huviajelulla Muuramen Riihivuoressa. Upeat syksyiset näkymät korkealta mäeltä Päijänteelle. Mukava syksyinen retki, kahdestaan pojan  kanssa.2 kommenttia:

  1. Sulla taitaa olla mukava pojanmussu, kun retkeilee äidin kanssa. Toivottavasti minunkin poikani aikanaan, jahka vielä kasvaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, välillä on ja välillä tulee teiniangstiakin. Kyllä sen kans on vielä pärjännyt, vaikka joskus on niitä huonompiakin hetkiä. Mutta niinhän meillä kaikilla. Voin kyllä sanoa, että meillä on hyvät välit, toivottavasti sellaisena säilyykin:)

      Poista