Kesä

Kesä

Synttäreillä

Sunnuntaina, 2.9.2012

Viikonloppu sujunut leppoisasti. Lauantai kului pitkälti niinkuin muutkin lauantait, kotiaskareiden parissa. Siistimistä ja pyykkivuoren selvittelyä. Iltapäivällä ajelin nurmikot ja nautiskelin syyskukkijoiden väriloistosta. Keväällä ostamani 900 l kompostori on ääriään myöten täynnä tavaraa, mihinkähän sitä saa taas mahtumaan kaikki syksyn lehdet?

Uusi naapuri kyseli, josko saisi kasvinalkuja pihaansa, kun oli innostunut tekemään uutta kukkapenkkiä. Kiersimme yhdessä katsomassa, mitä hän haluaisi. Kaivoin sitten pari isoa laatikollista hänelle istuttamista. Tuntuu mukavalta, että naapurillakin on innostusta pihanlaittoon.

Tänään kävimme onnittelemassa äitiäni, joka täytti  83 vuotta. Hieman oli viikolla sairastellut, mutta pirteänä tuntui taas olevan, bingoon olivat illalla lähdössä. Vein tuliaisiksi ison kynttilälyhdyn kynttilöineen, kun on niin vaikea hänelle mitään keksiä. Kukkasiakin on piha täynnä, ja näkyipä niitä olevan sisällä maljakoissakin.


Illan hämärtyessä sytyttelin lyhtyihin tulia

Ps. Huomasin saaneeni kaksikin uutta lukijaa, tervetuloa! Mukavaa, että olette löytäneet tänne blogiini:)

4 kommenttia:

 1. Onpas jännän näköinen tuo keltainen nauhus tummia lehtiä vasten.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, värikylläisiä ja tunnelmaisia kuvia olet laittanut taas ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä nuo nauhukset näyttävätkin kuvassasi noin upeilta,vaikka en ollenkaan ole niiden ystävä?? Olet osannut yhdistää ne ilmeisestikin oikealle paikalle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, betweenland, Anonyymi ja Katja! En ole koskaan ollut oikein keltaisten kukkien ystävä, mutta alusta asti oli selvää, että haluan pihalleni kallionauhuksia. Hyvin ovat kasvaneet ja menestyneet tuossa auringon puolellakin. Pieniä siementaimia löytyy juuristolta aina paljon. Niitten varsia ei pidä leikata syksyllä, koska ontto varsi kerää vettä ja märännyttää kasvin.

  VastaaPoista