Kesä

Kesä

Vaatekaapilla

Perjantaina, 28.9.2012

Kaunis, aurinkoinen päivä. Nautiskelin juuri päiväkahvit ulkovajan rappusilla auringossa. Jalka alkaa olla jo mukavassa kunnossa, ei ole enää turvoksissakaan. Ainoastaan kumisaappaan jalkaan laitto tuotti hieman tuskia, joten mennään Ainoissa ja sandaaleissa.

Viikko on mennyt taas kerran nopeasti. Miesväelle olen laittanut päiväruoan, juuri muuta en ole sitten tehnytkään. Paitsi lueskellut ja katsellut telkkua. Tänään sitten kippasin oman vaatekomeroni sisustan sängynpäälle ja sängyn reunalla istuen erottelin jäävät ja lähtevät. Nukkaantuneet neuleet ja kaikki ne farkut, joihin olen uskonut joskus mahtuvani, heivastin jätesäkkiin. Virttyneet teepaidat ja yöpaidat, muutaman rikkinäisen lakanan ja kulahtaneen pyyhkeen laitoin toiseen jätesäkkiin. Ne mies vie pajalle räteiksi. Tuli mukavasti tilaakin, ja nyt kaapista löytää paremmin etsimänsä.

Pikkuhiljaa pitäisi päästä siistimään pihaa. Ostin keväällä pari verililjapuuta, jotka tekisi mieleni yrittää talvettaa. Tarvitsevatkohan valoisan talvetuspaikan, tietääkö kukaan? Myös kannaa voisi kokeilla talvettaa, pitäisi vaan saada juurakko kuivemmaksi. 

Näissä kuvissa näkyvät nuo verililjapuut ruukuissaan:


6 kommenttia:

 1. Enpä ole ennen tuollaisista verililjapuista kuullutkaan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, tänä keväänä vasta yleisemmin tulleet myyntiin täällä meillä päin. Englannissa käytetään näitä paljon kaikissa istutuksissa. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle:)

   Poista
 2. Ihan siistiähän pihallasi vielä näyttää olevan. Hyvä, että jalka alkaa vähitellen tervehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betweenland, nuo kuvat on otettu jo aiemmin kesällä. Vaahteran ja tammen lehtiä alkaa olla nurmikolla, ei vielä kuitenkaan haravoida kannata:)

   Poista
 3. Hieno juttu,että jalka alkaa osoittaa paranemisen merkkejä.

  Komean värisiä nuo Verililjapuut.Mullekin ihan uusi tuttavuus.

  Täälläkin pitäisi päästä hiukan pihaa siistimään,mutta saas katsoa miten tuo kuntopuoli antaa periksi;voi olla,että jäävät miehen ja lasten kontolle ne hommat tänä syksynä,kun kotitöiden tekeminenkin välillä panee hengästyttämään. Yleiskunto on senverran kuitenkin tässä laskenut.

  Mukavaa lauantaipäivän jatkoa sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, nyt ei sinun kannata kantaa huolta ulkotöistä, keskityt vaan omaan jaksamiseesi. Tässä juuri ajattelinkin, minkähänlainen vointisi on. Täällä ainakin sataa nyt, niin ei tarvitse edes miettiä ulkotöitä:)

   Poista