Kesä

Kesä

Tintin tuumailuja

Tiistaina, 23.10.2012
-  Katos, vanha konna on laittanut uuden lintulaudan meille siivekkäille...
-  Ja parhaat herkut se on tietysti piilottanut takimmaiseksi, niinkuin sillä on tapana...Onpas syvällä, ei meinaa kaula millään riittää...

- Pyh, aina noita samoja auringonkukansiemeniä, niitä nyt on joka lintulaudalla...mites naapurissa?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kuvat. Nyt onkin lintulaudoilla todella kova kuhina ja alvariinsa saa olla täyttämässä automaatteihin lisää siemeniä.

  VastaaPoista
 2. Meinaatko, ettei auringonkukan siemenet kelpaa elintasolinnuille? Ainakin punatulkut rakastavat niitä. Puutarhassamme kuulin jo niiden äänen, mutten nähnyt. En ole aloittanut tavanomaista ruokintaa, kun en tiedä, onko kukaan lintuja ruokkimassa talvella... :O(

  VastaaPoista
 3. Hauska kuvasarja :)
  Meillä tekevät auringonkukansiemenet ja pähkinät hyvin kauppansa,mutta kauraa ei juurikaan mene.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, Kruunuvuokko, Satu ja Katja. Punatulkkuja meilä ei näy nykyään juuri ollenkaan, talitinttejä ja varpusia enimmäkseen. Olen huomannut, että pähkinät tekevät parhaiten kauppansa, huonoiten kaura. Auringonkukansiemeniä yleensä laitan, kun pähkinät on niin kalliita. Lintuja on hauska seurata:)

  VastaaPoista
 5. Hienot lintukuvat, täytyykin aloittaa ruokinta meilläkin kun on sekin unohtunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, minulla oli monta vuotta maassa omalla jalallaan seisova lintulauta. Monesti kävi niin, että jäiseen maahan sitten yritin sitä reikää rautakangella iskeä, kun en muistanut sulan maan aikana tuota hommaa tehdä. Nyt on helppo, kun on tuollainen ripustettava malli. Saa roikkua vaahterassa kesät talvet:)

   Poista