Kesä

Kesä

Isänpäiviä

Sunnuntaina, 11.11.2012

Isänpäivä. Tulipas nukuttua hyvät unet, heräsin vasta kymmenen tienoilla kahvia keittelemään. Mies joutui kiltisti odottelemaan onnitteluja ja lahjuksia muutaman tunnin, eikä aamukahvejakaan tuotu sänkyyn. Sellainen kun ei meillä ole koskaan ollut tapana. Tykkäämme kumpikin juoda aamuteemme/kahvimme pöydän ääressä sanomalehteä tutkien.

Mies sai lahjaksi minulta kovasti toivomansa lahjan, eli uudet Reinot. Ei vaikuttanut yhtään yllättyneeltä, niin varma taisi olla paketin sisällöstä. Poika lähti illalla kaveriporukan mukana yhdelle mökille viettämään kaverin 18-vuotissynttäreitä. Aamupäivällä kotiutui reissultansa ja toi isälleen liköörikonvehtirasian. Ei ollut muuta keksinyt, eikä pörssikään enempään olisi kuulema riittänyt. Olen yrittänytkin opettaa, että muistaminen on se pääasia, ei lahja sinänsä. Niin, ja teinhän minä täytekakun, tietty:)
Kohtapuolin lähdemme minun isääni onnittelemaan. Isälle on vaikea keksiä mitään, kun kaikkea jo on. Laitoinkin hänelle pakettiin lahjakortin paikalliselle huoltoasemalle. 

Muuten on viikonloppuni kulunut ihan jees (kuten jälkikasvu ruukaa sanoa). Lauantaina viikkosiivousta, pyykkivuoren selvittelyä, sekä sukankutomista telkun ääressä illemmalla. Löysin netistä kivat pitsikuviosukat, näitä on tosi kiva neuloa.14 kommenttia:

 1. Hyvää Isänpäivää! Hienot, kivanväriset sukat tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin:) Juu, ihanat vaaleanpunaiset. Tulevat joululahjaksi vaaleanpunaisen ystävälle.

   Poista
 2. Voi miten suloiset sukat! Ja maukkaan näköinen kakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjaana. Kakku ei vaan näytä oikein tekevän kauppaansa, jospa se vielä kuitenkin tulisi syötyä. Maussa ei ollut kyllä vikaa:)

   Poista
 3. Samanlaisia aatoksia on ollut meilläkin. Tytär toi tänään - kuten edellisenäkin isänpäivänä - pussillisen lakuja. Ei nuorilla ole rahaa eikä välttämättä aikaakaan, mutta muistaminen on tärkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betweenland, kyllä ne karkkiherkutkin isille hyvin kelpaavat:)
   Meillä ainakin mies joskus kaivelee kaappeja etsien jotakin hyvää.

   Poista
 4. Kyllä miehesi kelpasi, kun sai noin herkullisen näköistä kakkua.
  Sukissa on tosi kiva kuvio ja väri on makea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo kakku näytti hälle myös maistuvan:)

   Poista
 5. Voi kuinka ihanan hempeän väriset sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, tätä mallia on mukava kutoa, ja pitsikuvioon sopii hyvin pastellisävyt. Aattelin seuraavaksi tehdä valkoiset:)

   Poista
 6. Minä olen kutonut tavanomaisia saapassukkia urakalla, mutta nyt panit niin kivan ohjeen, että ihan pakko tehdä tuollaisetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos innostuit:) Näissä on niin helppo ohje, ettei tarvitse koko ajan paperia vilkuilla. Jopa minäkin opin sen nopeasti. Vaihteeksi kiva neuloa jotakin erilaista. Saapassukkia aina tarvitaan, mutta tämä on naisellisempi malli:)

   Poista