Kesä

Kesä

Kaksoispyhät

Sunnuntaina, 4.11.2012

Pyhäinpäivän viikonloppu vietetty tosi rauhallisissa merkeissä. Pyhäinpäivän aatto, perjantai, oli meidän työpaikan koulutuspäivä, joka vietettiin opintoretken muodossa. Kävimme bussikyydillä aina Mikkelissä asti hankkimassa uusia näkemyksiä, sekä myös virkistymässä. Lounaalla kävimme Kenkäverossa, joka oli kyllä aivan ihana paikka. Varsinkin, kun sinne oli juuri sommiteltu jouluinen ilme. Paikka, joka pitäisi ehdottomasti nähdä kesällä puutarhansa vuoksi. Mukava, vaikkakin pitkä päivä mainiossa seurassa.

Lauantai menikin sitten huilaillessa. Hyvän aterian päälle lueskelin ja otin nokkaunet. Illan pimentyessä kävimme hautausmaalla sytyttämässä kynttilät mummojen ja papan haudoille. Vettä satoi aika lailla, ihmeesti kynttilät kuitenkin jaksoivat palaa.

Tänään ajelimme mökillä katsastamassa paikat. Ei huvittanut yhtään ruoanlaitto, joten nappasimme paikallisesta pitseriasta ruoat mukaamme. Iltapäiväkahvit kävin juomassa vanhempieni luona, miesväki jäi ruokaperäisille. Minä jatkan villasukankutimen parissa:)

Sain Sadulta kivan haasteen viime viikolla, palaan siihen myöhemmin. Kiitos, Satu:)Kuvina tällä kertaa kesäistä, mutta hieman merkillisen näköistä  maisemaa mökiltä, sateisen ja sumuisen päivän vastakohdaksi
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, betweenland. Näyttää sotkuiselta, kun vedessä oli niin paljon kaikkea tuulen lennättämään siementä ym. roskaa. Vanha salava on kärsinyt lumien painosta.

      Poista