Kesä

Kesä

Joulutorilla

Sunnuntaina, 9.12.2012

Viikonloppu on sujunut oikein mukavasti ja vauhdikkaasti. Perjantaina miesväki oli isolla kirkolla ostamassa pojalle synttärilahjaa, uutta kännykkää. Samalla reissulla oli sitten armaan mieheni mieleen pälkähtänyt, että minäkin tarvitsisin uuden luurin. Niinpä kaupunkireissulta palautui onnellinen synttärisankari uutta kännyään heilutellen ja huikaten, että tuotiin sitten sullekin uusi puhelin.

Sorruin vielä vanhoilla päivilläni kiittämättömyyteen, kun oma tuliaispuhelimeni ei ollutkaan juuri sellainen, minkä olin itse suunnitellut hankkivani. Motkotin miehelle, että voisi sitä minultakin kysyä, minkälaista pistetään tulemaan. Hieman asiaa sulateltuani ymmärsin kuitenkin kiittää  yllätyksestä.

Lauantaina istuin Onnelan väen auton takapenkille, ja huristimme Tampereelle joulutorille. Sielläpä olikin oikein jouluinen ja lämmin tunnelma. Ostin meille ovenpieltä koristamaan nätin joulukoristeen, muuta sieltä ei sitten mukaan tarttunutkaan.

Kiertelimme kaupoilla ja sain oman perheen joululahjat hankittua. Marjamäen Pajutilan kautta ajelimme kotia läpi tuulen ja lumituiskun katsellen samalla ihmisten monenkirjavia jouluvaloja.  Mukava päivä ja retki.

Tänään olemme sitten viettäneet jälkikasvun 17. syntymäpäivää kahvia juoden ja kakkua syöden. Vieraitakin kävi, ja huomenna taitaa olla vielä rääppiäiset.
10 kommenttia:

 1. Hauska ovikranssi. Tonttutyttö on veikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykästyin tuohon tonttutyttöseen oitis:)

   Poista
 2. Liian usein tulee ensin reagoitua tunteella ja vasta sitten ajatuksella. Ukkokultani sanoo usein minulle, ettei kenenkään pää ole lasista, jotta sieltä voisi lukea kaikki ajatukset. Miesväkesi oli keksinyt hienon yllätyksen, mutta hyvin ymmärrän, että yllätys olisi ollut tuplasti parempi, jos se olisi täyttänyt toiveesi uudesta kännystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno yllätyshän se tietysti oli, ja kyllä kelpaa mulle hyvin. Hankala oli oppia käyttämään uutta kosketusnäyttötekniikkaa. Kamerastakin vähän murisin, kun tuli epäselviä kuvia. Poika sitten käski ottaa linssin edestä muovisuojuksen pois, niin alkoi kuvatkin kirkastua:)

   Poista
 3. Kiva ovikoriste! Minäkin olen etsinyt ovikoristetta, mutten ole löytänyt vielä.

  VastaaPoista
 4. My life, minäkin katselin sellaista, joka ei olisi kovin leveä. Meillä on uusi ulko-ovi, enkä henno vielä siihen naulaa lyödä kranssille. Oven vieressä on kapeahko puinen seinusta, johon tuo koriste mukavsti passasi.

  VastaaPoista
 5. Siinä on iloisen näköinen tonttu-typykkä ottamassa niin kotiväen kuin vieraatkin vastaan :)

  VastaaPoista
 6. Katja, niin juuri:) Tuo tausta on muuten väännetty mustikan varvuista.

  VastaaPoista
 7. hei, blogissani on sinulle tunnustus http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista