Kesä

Kesä

Pinkkiä

Perjantaina, 11.1.2012

Onpa ollut mukava huomata, että täällä on paljon muitakin kilojen häätäjiä ja kunnon kohentajia! Ja erityiskiitokset My Lifelle erittäin maukkaasta ateriavihjeestä. Bongasin eilen hänen blogistaan tosi maukkaan ja helpon ruokavihjeen, eli tänään paistoin ruoaksi broilerin ohutleikkeitä pekonisiivuun kääräistynä. Nam, olipas tosi hyviä, joten kiitokset hänelle!

Mukavasti meni tämäkin päivä, ainakaan vielä en ole sortunut ylimääräisiin herkkuihin. Sanottakoon, että vaakassa en ole käynyt aikoihin, uskon huomaavani pienetkin muutokset ilman vaakaakin. Ainakin vaatteiden kiristymisen vähenemisenä.

Vatsa hieman temppuili tänään ja päätä alkoi särkeä saunan jälkeen, siinäpä ne suurimmat haittavaikutukset tältä päivältä.

Puutarhaunelmat tulevat taas sekä päivä- että yöuniin. Olen lueskellut vanhoja puutarhalehtiäni kilotolkulla, mistähän saisi lisää?

Tässäpä teillekin vaaleanpunaisia hörhelöitä :)


8 kommenttia:

 1. Jee, minäkään en ole sortunut tänään! Siis, hyvä me! Sulle on haaste mun blogissa...Ei tule syötyä, kun on tekemistä ;o) (joo-o, napostelen juuri pähkinöitä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, My life, käynpä kurkkaamassa! Pähkinäthän on suositeltavia ja terveellisiä. Pieninä annoksina :)

   Poista
 2. Aivan ihania jalokärhöjä ja pinkkejä unelmia. Onko sininen kärhösi Viola vai joku muu? Olen itse hulluna kärhöihin ja pyrin lisäämään niitä joka vuosi pihaani. Mielestäni tosi kiitollisia ja ainakin meidän pihassa menestyvät huomattavasti paremmin kuin jaloruusut, jotka osin ovat vain hetken ilo. Sinulla on tosi kaunis puutarha ja innolla odotan postauksia pihastasi ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Kruunuvuokko! Taitaa olla Viola tuo tummempi kärhö. Kärhöjä pidetään yleensäkin hankalina kasvatettavina, mutta yllättävän mukavasti kukoistavat täällä nelosvyöhykkeelläkin vielä.

   Poista
 3. IIK, miten ihania unelmia! Voi kun se jo tulit - kesä!
  Lehtien parissa pääsee kuitenkin edes tunnelmaan...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakissa, kiitos! Minulla alkaa tässä vaiheessa talvea puutarhajutut tulla jo uniinkin, ja monenlaiset suunnitelmat jylläävät omaa elämäänsä:) Hyvää viikonloppus sinullekin!

   Poista