Kesä

Kesä

Vilua, muttei nälkää

Torstaina, 24.1.2013

Kylmää ja päätä särkee. Siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät meikäläisen elämässä. Oikeasti ei ole paljoa pakkasta, mutta viima tuo roimasti lisää purevuutta. Tänä aamuna postia hakiessa manasin itsekseni ääneen vihaavani kylmää ja pakkasta. Minä olen kyllä niin ikuinen vilukissa, ettei minkään sortin kuumat aallotkaan ole minuun pystyneet (onneksi). Villasukat, joskus kahdetkin päällekäin, täytyy jaloissa olla.

Päätä, tai takaraivoa jomottelee. Kävin eilen hierojalla, niinkuin joka toinen viikko pruukaan talviaikaan käydä. Niskassa ja hartioissa oli tosi kipeytyneitä kohtia, ja joskus niitten pehmittäminen tuo seuraavana päivänä takaraivopäänsäryn. Kylmässä ilmassa vielä oikein jännittyy ja kiristyy kaikki mahdolliset lihakset, jänteet, säikeet ja kudokset, ja mitä kaikkea niitä nyt tuolla nahan sisällä onkaan.

Kotona kääriydyin ruoan jälkeen peittoon lueskelemaan postista kolahtanutta Viherpiha-lehteä. Olipa taas ihania kesäisiä juttuja kauniista puutarhoista. Niitä tutkaillessa unohtuivat kylmät ja pakkaset vähäksi aikaa. Sauna ja kuuma tee lämmittivät vielä ihanasti lisää.

Muutama kesäinen kuva täytyy tänne laittaa lämmikkeeksi:)


12 kommenttia:

 1. Kauniita kesäisiä puutarhakuvia. Mulle on käynyt samalla tavalla hieronnan jälkeen. On tullut armoton päänsärky! Toipumista.

  VastaaPoista
 2. Onpa sinunkin puutarhasi kaunis, eihän tässä kohta jaksa kesää odottaa.
  Toivottavasti päänsärkysi on jo loppunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienet torkut työpäivän jälkeen ja särkylääke ajoivat säryn onneksi pois.

   Poista
 3. Oi, minä vielä odottelen saunaan pääsyä. Täälläkin vilu kappasee ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauna on vaan niin mahtava keksintö. Kuumia löylyjä vaan:)

   Poista
 4. On tosi kaunis puutarha. Yritin minäkin illalla käydä ulkona kävelyllä, kun koko päivä meni sisällä muissa hommissa. Hui, miten kylmä olikin, piti kääntyä heti takasin. Tultua ajattelin todella, että kunpa saiskin lähteä talveksi jonnekin lämpimään. On ollut nyt juttua noista Kanarian matkoistakin. Ei voi kuin haaveilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano! Eilen uutisissa näytettiin ihania rantakuvia Kanarialta ruskettuneista lomailijoista, kyllä vähän teki mieli mennä oitis mukaan:)

   Poista
 5. Kaunis on puutarhasi! Upeita kesän kuvia, miltei tunnen lämmön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo:) Kesäkuvia on vaan niin mukava katsella keskellä talvea!

   Poista
 6. Minä oon kans semmonen vilukissa talvisin, jospa kevät pian kurkistelis todella. Ihanan reheviä kesäkuvia sieltä!

  VastaaPoista
 7. Meillä muut vetävät villasukkaa ja muuta pitkää päälle. Meikäläinen vois kuuman aallon tullessa mennä terassille ilkialasti viilenemään...
  Kesäkuvien katselu taasen lämmittää silleen mukavasti ;)

  VastaaPoista