Kesä

Kesä

Hotkinsilla

Lauantaina, 2.3.2013

Se on sitten kevät kalenterin mukaan, ja heti muuttui ilmakin kylmäksi. Äsken ennustettiin telkkarissa kevään säitä: maaliskuu normaalia kylmempi, huhti- ja toukokuu normaalia lämpöisempi ja kesäkuu näytti viileältä. Minä uskon, ettei pidä paikkaansa se ennuste:)

Pari kuukautta olen syönyt kevyemmin: salaattia, tonnikalaa, raejuustoa, hedelmiä yms. niin että korvista jo pursuaa. Ja arvatkaa mitä? Paria kiloa enempää ei läskit ole sulaneet. Lomaviikon alkaessa olin jo niin turhautunut tilanteeseen, etten enää viime aikoina ole katsonut, mitä suuhuni tungen. Vaihdoin vhh-dieettini erään tuttavan lanseeramaan Hotkinsin dieettiin. Ja sehän on sellainen, että saa syödä kaikki, mitä kiinni saa :) Eilen vetelin autuaana lasagnea ja suklaakakkua päivällisellä, kun kutsuin kummityttäreni miehineen ja äitineen meille syömään. Ja hyvää oli. Suklaakakkua muuten riittää vielä tällekin päivälle...
18 kommenttia:

 1. Sama meininki! Eilen söin sipsejä, joihin en ole varmaan kymmeneen vuoteen koskenut. Tänään syödään pizzaa ja jätskiä. Kaunis kollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä välillä täytyy herkutellakin, muuten käy liian ankeaksi:)

   Poista
 2. Ihana 'kuutamopuutarhakollaasi'!

  Kyllä sitä Hotkinsin dieettiä pitää aina välillä kokeilla, sitten taas jaksaa niitä toisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marietta, juu, täytyy taas ryhdistyä kesää kohti, kun on saanut vähän mässäillä:)

   Poista
 3. Kaunis kollaasi. Kaksi kiloa on ihan hyvä tulos tuossa ajassa ja tiedätkö, että mitä hitaammin paino laskee sen varmemmin pysyy kilot poissa ja elimistökin ehtii totutella uuteen ruokavalioon. Kilotkin yleensä hiipivät hiljaa vuosien myötä, joten anna aikaa tarpeeksi myös painonpudotukselle. Minulla on nyt pudonnut kahdeksan kiloa painoa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutta aikaakin on kulunut painonpudotukseen runsaat toista vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko, tämä valaa uskoa, että vielä jotakin voisi lähteä sinnikkään yrityksen tuloksena. Ja jos ei muuta, niin ainakin on terveellisempi ruokavalio varmasti, kun lisää paljon vihanneksia, marjoja ja hedelmiä:)

   Poista
 4. Raikkaan valkoinen kollaasi :)
  Kyllä painonpudottelu vaan on välillä niin turahuttavaa hommaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja tässä iässä ne kilot on jo niin tiukassa.

   Poista
 5. Vähän samantapaista on mullakin ollut. Kun ei paino laske näin alkuvuonna, vaikka mitä tekis. Oon nyt "unohtanut" koko asian ja relannut...uskalsin vihdoin tänä aamuna mitata painoa, jes...se ei ole noussut yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilie, sekin olisi jo kotiinpäin, ettei enempää nousisi. Pikku hiljaa ja varkain ne kilot kertyvät vuosien mittaan, ei kai ne sitten niin nopeasti tipukaan. Mutta sinnitelllään :)

   Poista
 6. Kauniita, valkoisia kukkia. Laihduttaminen on ajoittain turhauttavaa, mutta jos edes vähän saa pois, ilo on ylimmillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, jaksaisi jatkaa paremmin, jos vähän edes tippuu paino :)

   Poista
 7. Vhh:lla kannattaa pitää yksi herkkupäivä viikossa, jolloin sallii itselleen jonkun "kielletyn" herkun. :) Mutta ei sekään dietti välttämättä kaikille sovi, mulla vhh saa painon laskeen kun lehmän häntä, mutta miehellä ei mitään vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, Scilla:) Minäkin tunnen monta henkilöä, jotka ovat helposti laihtuneet sen 10 kiloa vhh:lla. Mutta olen päättänyt kuitenkin jatkaa sinnikkäästi...

   Poista
 8. Toi Hotkinsin dieetti kuulostaa just semmoselta, jota mäkin voisin noudattaa. ;D

  Sullahan on paljon valkoisia kukkijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyhistä päätöksistä huolimatta mulla jatkuu Hotkins edelleen... Juu, yllättävän paljon löytyy valkoistakin kukkijaa.

   Poista
 9. Kommenttien perusteella laihduttamien on oikein yleinen harrastus. Minäkin kuulun harrastajien piiriin. Laihduttaminen takkuaa niin, että jo miettii tarviiko sitä oikeastaan laihduttaa. On se kuitenkin tarpeen. Liikakilot rasittavat ennenpitkään kroppaa liikaa. Pitää vain pinnistää.

  Minulla ei ole ole mitään dieettiä käytössä. Olen pyrkinyt vähentämään herkkujen syöntiä ja tarkkaillut ateriavälejä eli ylimääräiset napostelut jäävät pois.

  Blogissani on sinulle puutarha-aiheinen haaste. Linkki: http://saveajapapuja.blogspot.fi/2013/03/kumman-kaa-haaste-puutarhassa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Olet niin oikeassa, että kroppa jaksaisi (ja etenkin jalat) paremmin, jos ylimääräinen taakka tippuisi pois. Minä en syö herkkuja juuri ollenkaan ja siksikin tuntuu vähän epikseltä, että kilot vaan lisääntyy.

   Poista