Kesä

Kesä

Tunnustusta ja tulppaaneja

Tiistaina, 7.5.2013

Sää lämpeni ihanasti. Sateisen viikonlopun jälkeen maanantaina oli jo lähes kesäisen lämmintä ja tänään vielä lämpöisempää.  Eilen oli aamutuuri töissä, nopsasti vaihdoin työvaatteet kotiasuun ja painelin pihalle. Kierros talon ympäri ensin ja sitten lähempää tarkastelua kukkapenkkeihin. Kovin hitaasti on päitä noussut mullasta, mutta etupihalla parvitulppaanit olivat avanneet hehkuvanpunaiset kukkansa, samoin sinililjat olivat avanneet ensimmäiset kukkansa.

Aurinko paistoi niin houkuttelevan lämpimästi, että istahdin vajan rappusille vain nauttimaan ja kuuntelemaan lintujen viserrystä. Rastaat tokkivat kukkapenkeissä ja oravakin käväisi piha-altaasta vettä hörppäämässä. Isäntä nosti  grillin paikalleen ja putsasikin sen. Kevään ensimmäiset grillimakkarat ja broilerinpihvit maistuivat tosi hyville salaatin kera.Olen saanut mukavan tunnustuksen betweeniltä rikkaruohoelämää -blogista, sydämelliset kiitokset:) Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

* kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
* Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi
* Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla
* Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat     lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäinJaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville lempiblogeilleni, joita on kyllä huomattavasti enemmänkin, mutta monet ovat  jo tämän saaneet:

12 kommenttia:

 1. Oi KIITOS!! Lämmittää mieltä - kuten aurinkokin tänään, sain jo kummasti väriä kasvoihin. Puutarhan iloja! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan:) Nautitaan auringosta ja pihaelämästä!

   Poista
 2. Kiitos muistamisesta, Konnadonna! Mukavaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiitos samoin, oikein mukavaa vapaapäivää:)

   Poista
 3. Voi, Paljon kiitoksia tunnustuksesta! Eipä mulla vielä tuota ollutkaan, kiitos kiitos.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tunnustuksesta! Kaunis tuo kuvakollaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mama! Paljon ei vielä löydy kuvattavaa pihalta, mutta nopeasti kukat lisääntyvät, kun on lämmintä ja vettä sopivasti:)

   Poista
 5. Kiitos tunnustuksesta Konnadonna :)

  Aivan mahtavat ilmat olleet tälläviikolla.Kyllä on kelvannut häärätä pihalla. Toivonmukaan kevät nyt ottaa aimo harppauksen eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Nyt kun on ollut lämmintä ja kosteaa, alkaa nurmikko ja pensaatkin vihertää ja kevät etenee ihanasti vauhdilla.

   Poista
 6. Lämpimät kiitokset tunnustuksesta =)
  Iloista kevätviikkoa, ihana kun on näitä pyhäpäiviä ja vaan vähän töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Karolina:) Kylläpä oli eilenkin mahtavaa touhuta ulkona ja myöhään iltaan asti. Olisipa viikonloppuna sateetonta!

   Poista