Kesä

Kesä

Kahvia ja pullaa

Sunnuntaina, 16.6.2013

Mukava päivä vietetty sukulaisten ja ystävien kera kahvitellen ja mansikkakakkua syöden. Jo aamusta tein pari pellillistä pikkupullia ja kinkkupiirakan eilen leipomieni kakkupohjan ja mustikkapiirakan lisäksi. Jälkikasvu sai pitkästä aikaa herätä pullan tuoksuun, huoneestaan kuului autuas huudahdus: pullaa! Aamupalana meni laskujeni mukaan neljä pullaa:)

Onnelan väki tuntee makuni, sain aivan ihanan hortensian ja kivan kyltin


Eilen sain nurmikot leikattua ja ennätin repiä enimpiä vesiheiniä kukkasten seasta, mutta kitkemistä piisaa vielä ensi viikollekin. Säätiedotuskin  lupaa aika sopivia pihatyökelejä. Tämän päivän pihatyöt supistuivat pihakierroksiin vieraiden kanssa, ja talon hiljennyttyä uuteen kierrokseen kameran kera.

Naapurin kissakin ymmärtää kauniin pihan päälle, yllätin sen loikoilemasta terassinpöydällä ruusumaljakon vierellä:)12 kommenttia:

 1. Sievä kisuvieras :) meilläkin pihakeinu on suhteellisen usein varattu, eikä ole omaa kisulia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anski, tämä kyseinen kisuli on hyvä jahtaamaan myyriä, tappoipa käärmeenkin meidän pihaltamme, joten hyvin on ansainnut paikkansa terassillamme:)

   Poista
 2. Synttäritkö oli vai mitkä juhlat sinulla? Onnea joka tapauksessa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taas tuli vuosi lisää. Olen niin huono kutsumaan vieraita, mutta on mukava kerran kesässä saada sukua ja ystäviä kahville:)

   Poista
 3. Onnea vaan, ainakin hienosta lahjasta! Ja ihanasta pihasta!

  VastaaPoista
 4. Hyviä ovat tuollaiset terassilla rötköttäjän, muistuttaa vähän meidän Leeviä...
  Ja kaunista on:) Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiots, mustakissa:) Naapurilla on kaksikin kissaa, ja molemmat tuntuvat viihtyvän meidän pihassa. Käyvät välillä hörppäämässä vettä koristelammikosta.

   Poista
 5. Ihanaa suviviikonloppua siellä on vietetty. Juhannusruusu kukkii runsaasti.
  Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irene:) Juhannusruusu on tosiaan täydessä kukassa, vaikka kasvaakin onneton huonossa paikassa kuusen alla. Mukavaa juhannusta!

   Poista
 6. Mukava viikonloppu ja nätti vierailija naapurista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vierailija yllättää milloin missäkin: eilen hätkähdin, kun vein roskakatokseen roskia, niin kisu loikoili roskakatoksessa. Muka nukkui, mutta toinen silmä seuraili selvästi ympärillä lenteleviä lintuja:)

   Poista