Kesä

Kesä

Keuruulla

Tostaina, 11.7.2013

Vaikeasti lähtee näköjään tämä torstaipäivä käyntiin! Kettaroin taas valveilla viime yönä kolmesta kuuteen, ja kun viimein pääsin  hyvään uneen, herätti ovikellon plimputus. Vanhempi herrahenkilö naapuripitäjästä oli jo aamusta lähtenyt liikkelle ja toi meille pari litraa lakkoja samalla kun tavoitteli miestä autoasioissa. Vähäsen kyllä nolotti, kun nukkua pössötimme kumpikin. Unenpöpperössä keittelin meille aamukahvit. Miesväen lähdettyä pajalle kävin viltin alle sohvalle ja vetelin sikeitä vielä pari tuntia. Nyt tuntuu, ettei herää koko päivänä.

Illalla kävimme katsomassa ystävieni kanssa Haapamäen Höyryveturipuiston kesäteatterikappaleen "Ministerille sulhanen". Pääosaan oli pestattu  Hannele Lauri ja Mikko Rasila. Juonen kulku ei ollut kovin kaksinen, mutta parasta antia olikin paikallisten harrastajanäyttelijöiden lauluesitykset, jotka mielestäni pelastivat koko esityksen. Mahtavasti lauloivat Keuruun neidot!

Ajelimme esityksen jälkeen Keurusselälle haukkaamaan iltapalaa ja turisemaan kuulumisia. Mukava ilta hyvässä seurassa, eikä sateinen kelikään haitannut, kun esitys oli sisätiloissa. Ja kotonakin olimme jo ennen yhtätoista:)


Ruusuliisa, ihana vaaleanpunainen


Rosa Aspirin Rosen,  myös ihanan värinen

Tavallinen myskimalva, samaa sävyä edellisten  kanssa12 kommenttia:

 1. Ihanaa vaaleanpunaista! Olen vain kerran eläissäni käynyt kesäteatterissa. Suomenlinnassa parikymmentä vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinnassa onkin aina hyvät esitykset! Meillä on 3 naisen sakki, ja ollaan otettu tavaksi käydä muutaman kerran vuodessa teatterissa, kun ei enää oikein muuallakaan tule käytyä tuulettumassa:)

   Poista
 2. Ihana tuo ruusuliisa ja tuo Aspirin ruusu vasta hieno onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusuliisan kukka näyttää läheltä aivan ruusulta, joten on ihan nimensä veroinen:)

   Poista
 3. Niin herkkää ja kaunista vaaleanpunaista! Kesäteatterissa tulee kyllä käytyä luvattoman harvoin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mama:) Oikein leppoisaa viikonloppua myös sinulle! Uutta reissua jo suunnitellaan...

   Poista
 4. Kauniit kukat toisiinsa sopivine sävyineen. Teillähän on ollut mukavan kuuloinen reissu. Kesäteattereissa taitaakin olla parasta nimenomaan paikallisuus ja harrastelijoiden innostuneisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, oli kivaa:) Kyllä saa monta kertaa iloisesti yllättyä paikallisten harrastajien kyvyistä!

   Poista
 5. Olen samaa mieltä kesäteatteriesityksestä. Harmi vaan, että lippurahat taitavat mennä pääasiassa julkkisten tileille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eivätkä varmasti ihan halvalla lähdekään maakuntiin kesäksi näyttelemään.

   Poista