Kesä

Kesä

Saksittua

Tiistaina, 9.7.2013

Tosi vähän on tullut viime aikoina istuttua tietsikan ääressä. Meillä on taas niin niin hitaat yhteydet, että ennenkuin saa linjat auki, ennättää hyvin keittää kahvit, nostaa housut ja niistää nenän. Tästä johtuen en ole kovin paljoa lueskellut teidän blogiystävien kuulumisiakaan ja oma blogikin on jäänyt aika vähille päivityksille.

Poutaisina päivinä olen puuhastellut ulkosalla tai nauttinut ihan vaan joutenolosta keinussa. Eilinen meni ihan chaföörin hommissa, kun kävin keskellä päivää hakemassa helsinkiläiset kesälomanviettäjät junalta Jyväskylästä ja kuljetin heidät Multialle loman viettoon. Mielellänihän minä heitä kuskailin, kun aikaa kerran oli. 
Orapihlaja-aita kaipasi jo kiireesti tasoitusta, mutta mies on edelleen selkävaivainen. Nitkautti taannoin selkänsä. Seisominen, kävely ja makaaminen onnistuvat hyvin, mutta istuminen ja kiertoliikkeet tuottavat tuskaa. Eikä lääkäriin tai hierojalle sitten millään. Minä otin talomme edellisen omistajan painavat ja tylsät perintösakset ja lipsuttelin tuolilta kurotellen sen minkä pystyin. En uskalla sähköleikkuriin koskea, mutta olen harkinnut kevyemmän akkukäyttöisen leikkurin hankintaa. Jälki nyt ei ole kovin tasainen, mutta pisimmät vaahteranhujopit sain sentään nirhittyä.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Kukkaiselämää:)

   Poista
 2. Tervetuloa Puutarhabloggaajien tapaamiseen
  19.7.2013 klo 12 alkaen
  Paikka: Oulujoen Taimisto (Rova, 27km Oulusta)
  Osoite: Taimikuja 10, 91510 Rova
  puh: 08 533 3799 (jos et löydä heti perille)
  Ohjelma: Tapaaminen, kahvittelun ja teen merkeissä (nyyttäri periaatteella, tuon paikalle kahvia/teetä termoksessa, piirakkaa ja kertakäyttöastioita, voit tuoda halutessasi kylmää juotavaa, keksejä tms.). Kiertelyä ruusutarhassa.
  Opastettu kierros ja esittely, sään ja tilanteen mukaan, alkaen noin klo 12.30 tai klo 13.
  Taimi ostoksista -10%.

  Tervetuloa, olisi mukava tavata siellä! Kutsua saa mielellään myös laittaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta, Karolina! Olisipa tosi mielenkiintoinen ja varmasti tutustumisen arvoinen paikka, olen aika monta pensasruusua tuolta tilannutkin:)

   Poista
 3. Sinähän olet viettänyt kesäpäiviä juuri, kuten pitääkin. Sipilän seurassa vieläpä. Aidasta tuli oikein hyvän näköinen. Minä olisin saanut sähköleikkurilla varsin kiemuraisen kuvion, joten tuollaiset vanhat leikkurit olisivat minullekin turvallisemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, between! Tuon Sipilän ostin lomalukemiseksi, ja kyllä olikin ihan kelvollinen kotimainen dekkari. Hih, ja Sipilän seura on mulle kovasti tuttua, ihan jokapäiväistä :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiiots, Kruunu Vuokko:) Aidan sekaan on päässyt kasvamaan vaahteraa, ja sen vuoksi aita näyttää hetkessä epätasaiselta. Kohta puoliin pitäisi käydä lisää napsimassa.

   Poista
 5. Tasaista työtähän tuo on :)

  Minun mieheni juuri tuossa terassilla makailee kovien selkäkipujen kourissa;ei tosin tunnu sopivaa asentoa löytyvän. Eikä tietenkään suostu lääkäriin,vaikka särkylääkkeistäkään ei ole apua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ne miehet! Niin tuttua niin tuttua, kärsivät mieluummin kuin menevät lääkäriin. Meillä tuntuisi miehen selkäkipu nyt jo vähän hellittävän, toivottavasti teilläkin :)

   Poista