Kesä

Kesä

Tangoa ja markkinoita

Lauantaina, 13.7.2013

Taas yksi ihanainen kesälauantai illassaan! Verkkaisen aamukahvin ja lehdenluvun jälkeen hokasin, että naapurissa on kesämarkkinat. Monta kertaa olen sujuvasti ne sivuuttanut, mutta nytpä päätin lähteä katselemaan ihmisvilinää. Enpä pitkälle ehtinyt, kun kuulin tutun äänen itseäni kutsuvan. Kollegani ihanassa kesämekossaan bongasi minut, ja yhdessä kiertelimme kojuja, joita ei kyllä ihan hirvästi ollutkaan. Menimme sitten kahvikupin ääreen vaihtamaan kesän kuulumisia, kun ei oltu nähty herran aikoihin. Olipa mukava alku päivälle!

Iltapäivällä hurautimme mökille saunomaan, muttei jääty yöksi. Halusimme tulla kotitelkkarin ääreen vahtaamaan tangomarkkinoita, ja uuden kuninkaan valintaa. Tässä odotellessa ennätin tehdä kamerakierroksen pihalla ja kastella amppelit. Tältä näytti tänään pihalla:


16 kommenttia:

 1. Oi mitä kukkijoita, vehreyttä ja ihanaa särmikkyyttä. Nurmen ja istutusten raja on niin selkeä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jori:) Nurmikko pärjää tänä kesänä tosi hyvin, ei varmaan koskaan ole ollut niin hyvän vihreä kuin nyt. Reunat olen kantannut kanttausraudalla.

   Poista
 2. Kaunista ja siistiä! Mikä tuo kaunis valkoinen kukka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka kuvassa on tulikukkaa ja kiiltoleimua, ja toinen valkoinen löytyy tuosta ruusukuvasta, ja se on myskisalvia. Tosi ihana:)

   Poista
 3. Kaunista, niin kaunista!
  Odotan innolla, että pääsen taas penkomaan omaa pihaa - viime kuravellikesän jälkeen on ihana lykätä kourat multaan auringonpaisteessa! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula:) Nyt on kyllä ollut säiden puolesta hieno kesä: on ollut lämmintä ja sadettakin sopivasti, kaikki kasvaa kohisten.

   Poista
 4. Rehevää ja runsasta kasvustoa on puutarhassasi. Kuitenkin kaikkien penkkien muodot tulevat hienosti esille. Tarkasti olet putsannut penkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irene:) Vesiheinä kasvaa tänä kesänä iloisesti, nyppimistä riittää. Toisaalta täysiin penkkeihin ei helposti rikkikset pääsekään. Minä olen sellainen kaarevien muotojen laittaja, vaikea kuvitella pihalleni suorakaiteen muotoisia kukkapenkkejä:)

   Poista
 5. Kaunistahan siellä on :) Tulikukka on myös hieno kukka, joskus etsin sen siemeniä, muttei löytynyt tuota valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie:) Ostin tuon tulikukan Tommolan tilalta joitakin vuosia sitten, oli tummatulikukan nimellä siellä. Se on levittäytynyt vähän jo liikaakin ja hävittänyt samassa penkissä kasvavaa vaaleanpunaista syysleimua.

   Poista
 6. Ihanan hempeitä nuo vaaleanpunaiset liljat. Muistatko niiden lajikkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, en tiedä niiden nimeä, kun nappasin ne pari vuotta sitten paikallisesta K-marketista, eikä nimeä ollut mainittu. Yllätyin, että ne noinkin hyvin kasvavat:)

   Poista
 7. Kaunista kukkaloistoa ! Erityisesti pidän 4.ssä ja 5.ssä kuvassa olevista valkoreunaisista ja vaaleasävyisistä kasveista. Koko puutarha loistaa valoisuutta niissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eija! Valkoreunaiset kuunliljat näkyvätkin kivasti kuvassa:)

   Poista