Kesä

Kesä

Viihteellä

Perjantaina, 19.7.2013

Muuttuipa kesäkelit kylmänkalseiksi! Sadetta vihmoo tuulen kanssa, eikä lämpötilakaan ole kuin piirun verran yli 10 asteen. Meidän naisporukalla oli liput varattuina jo alkukesästä lähtien Heinolan kesäteatteriin eilisillan näytökseen. Lähdimme jo hyvissä ajoin iltapäivällä ajelemaan Päijänteen länsipuolta kesäiselle lomareissulle. Ensimmäiset kahvit hörpättiin Jämsässä Elosen kahvilassa. Matka jatkui  maisemia ja paikkoja katsellen rattoisasti Vääksyn kautta Heinolaan. Päätimme, että näitä eukkojahan ei muuten sade eikä koleus haittaa!

Meille jäi oikein reilusti aikaa ennen näytöksen alkua katsella kaupunkia ja shoppailemassakin kävimme. Nälkä tainnutettiin ravintola Kettu ja Kana:ssa. Kettua ei ollut listoilla, mutta kanaa monissa eri muodoissa kylläkin. Otimme kaikki kolme erilaiset kana-annokset, minä tietysti Puutarhurin kanaa. Oli muuten paras kana-ateria pitkästä aikaa! Voin suositella lämpimästi.

Itse esitys oli kyllä mahtava! Nauraa sai silmät vettä valuen ja  mahanahka kipeänä. Varsinkin Puntti Valtonen ja Eero Saarinen naisenrooleissaan olivat aivan hulvattomia. Kotia ajelimme Päijänteen itäpuolta läpi kesäisen yön. Näimme hienon rusottavan auringonlaskun järven taakse ja keltaisen ison kuunmollikan nousevan taivaalle. Kyllä näillä eväillä jaksaa taas pitkälle syksyyn:)

Portilla

Kellokärhö Aljonouska10 kommenttia:

 1. Onpa ihana kellokärhö. Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kruunu Vuokko:) Aurinko tosiaan voisi paistaa taas vaihteeksi. Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

   Poista
 2. Onpa erikoinen tuo kärhösi, en ole moista konsanaan nähnyt. Todella sievä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta, se on sellainen perennamainen kärhö, joka ei vaadi niin syvää istutustakaan kuin jalokärhöt

   Poista
 3. Olipa teillä mahtava retki suuren veden ympäri, on taas mitä talven viimoissa muistella. Kaunis kellokärhö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anski, olisipa vielä ollut oikein kaunis aurinkoinen keli, kun matkan varrelle sattui monta kivaa paikkaa veden äärellä:)

   Poista
 4. Kaunis kellokärhö. Kiva, että oli piristävä teatterireissu. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kesäteatteri naisporukalla on varmasti ikimuistoinen kokemus.
  Kärhö on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irene:) Hyvä porukka ja seura korvaavat joskus kehnommankin esityksen, ja ruokailuhan on aina retken kohokohta:)

   Poista