Kesä

Kesä

Tyhjä tunnustus ja vielä tyhjempi pää

Keskiviikkona, 14.8.2013

Voihan vessanovenkahva! Nythän mä vasta hokasin, että edellisestä tunnustus-postauksesta oli jäänyt uupumaan kokonaan tuo itse tunnustuksen kaunis kuva. Olin sen kyllä lataavinani, mutta joku hämminki siihen on sitten näköjään tullut. Mutta nyt se lisätty tuonne pihakuvien jälkeen. Sori kaikki, kenelle sen lähetin eteenpäin. Kyllä kai te olette hämmästelleet omituista tyhjää tunnustusta:)

Huomasin, että blogini on saanut uusia lukijoitakin: tervetuloa Pivi ja Riitta Jylhä blogini lukijoiksi!

Syksy ottaa tiukempaa otettaan puutarhasta. Runsaat vesisateet hakkaavat leimujen kukat, ja pudottavat lisää keltaisia lehtiä. Mihin se kesän aika oikein meni niin kovaa vauhtia? Toivotaan, että vielä tulisi lämpöisiäkin ilmoja, paljon olisi suunnitelmissa vielä pihan laittoa. 

Kallionauhukset tuovat aurinkoista väriä ja valoa etupihalle:


12 kommenttia:

 1. Sun kallionauhukset ovat kauniina ryhmänä. Tohon pitää pyrkiä meijänkin pihapiirissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat olleet tuossa, voisi kyllä sanoa, pihan parhaassa paikassa, alusta saakka. Siementävät pieniä alkuja niin maan perusteellisesti. Koko ajan niitä löytyy jostakin uusia ja taas uusia...

   Poista
 2. Kaunis on sun nauhus! Huomasin että mun on liian pimeässä paikassa, eikä kuki, pitää siirtää sekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tykkään itsekin. Siirtojuoksutusta on taas tiedossa mullakin joillekin kasveille, aina ei se paikka napsahda heti kohdilleen:)

   Poista
 3. Keltaiset nauhukset piristävät mukavasti muuten jo hieman syksyistä puutarhaa! Toivotaan kovasti vielä lämpimiä ja poutaisia päiviä ja iltoja, niin että saadaan nauttia vielä loppukesästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mama, samaa toivon ma! Kyllä vielä täytyy tulla lämpöisiäkin päiviä, vielä olisi niin mukavaa jatkaa kesää:)

   Poista
 4. Hauskaa! Meillä on sisääntulosssa oikealla puolella ihan sama yhdistelmä: kallionauhuksia, joiden edessä on kirjokuunliljaa!!! Ne on istutettu jo parikymmentä vuotta sitten.
  Mikä hopeinen kasvi siinä on vasemmalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjokuunliljan lehdet erottuvat kivasti tummia kallionauhuksen lehtiä vasten, onpas hauska sattuma tosiaan:) Tuossa vasemmalla on ohotanmarunaa se hopealehtinen kasvi. Loppukesästä se näyttää vähän räjähtäneeltä. Kasvavat aika isoiksi puskiksi, ja olenkin päättänyt siirtää jo yhden noista muualle.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, Kruunu Vuokko:) nyt alkaa jo sade hakata kaikki kumoon ja lakastuvathan nuo kasvit jo muutenkin.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos, mustakissa:) Viimeiset hetket nauttia, ennenkuin kaikki lakoaa.

   Poista