Kesä

Kesä

Isänpäivää

Lauantaina, 9.11.2013

Leppoisa vapaapäivä alkaa kääntyä pikkuhiljaa iltaan. Siivoukset, pyykkäykset ja ruoanlaitot on tehtynä ja ennen saunaa ennättää viettää pienen hetken koneen ja blogin parissa, kuunnellen Entisten Nuorten Sävellahjaa.

Huomenna vietetetään isänpäivää. Minä tekaisin perinteisen mansikka-kermakakun juhlistamaan huomista kahvipöytää. Koristeeksi sulatin hieman tummaa suklaata ja vuolin kuorimaveitsellä lastuja valkosuklaasta.
Lahjakin on tosi perinteinen, Reinot. Mies kun tykkää kuljeskellä niissä melkein kesät talvet, niin ne kuluvatkin sitten tosi nopeasti huonoiksi ja likaisiksi.


Mukavaa isänpäiväviikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Nam, näyttääpäs hyvälle!
  ..ja käytännöllinen lahja, ihan parasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo! Meillä suositaan näitä käytännöllisiä lahjoja :)

   Poista
 2. Meillä jätettiin kakku leipomatta tänä vuonna, sillä meidän perheessä se jää syömättä. Eli tehtiin vain kunnon aamupala ja kaffit päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se aina tule meilläkään syötyä, mutta nyt teinkin vain kolmen munan pienen kakun. Mies kurkisti lauantai-iltana jääkaappiin ja muka ihmetteli isoon ääneen, kenellekäs on kakku leivottu :)

   Poista
 3. Maistuvan näköinen kakku! Meillä esikoinen leipoi kaurakeksejä jälkiruoaksi. Niillä mentiin. Reiskat on meilläkin käytössä - toiset sisällä ja toiset ulkona (kesällä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irene! Aina ei kakut tee kauppaansa, mutta nyt oli ilmeisesti maut kohdillaan, kun loppui ikään kuin kesken :) Kaurakeksit ovat ikisuosikkejani, niihin ei kyllästy.

   Poista