Kesä

Kesä

Pientä kivaa

Maanantaina, 10.2.2014

Sitä myöten kun kevät lähestyy ja päivät pitenevät, herää meikäläisessä pieni sisustusinnostus. Viikolla jo tutkailin postimyyntikuvastoista verhoja ja tyynynpäällisiä. Suuria hankintoja ei tällä hetkellä ole tarvis, mutta yllättävän pienelläkin saa uutta ilmettä kotia. 

Lauantaina heräsin varhain ja olin justiinsa ennättänyt siivota huushollin pyhäkuntoon ja väsätä ruoan perheelle, kun sisareni soitti ja tarjosi kyytiä Kodin Ykköseen ja Kodin Terraan Jyväskylään. Eipä olisi paremmin voinut sattua!

Löysin keittiöön kivan sipulipurkin. Tosin kyljessä lukee valkosipuli, mutta siellä nyt ovat tämän perheen kaikensorttiset sipulit. Muutamalla eurolla ostin olohuoneen tv-tason tyhjiin hyllyihin punotut korit, missä voi säilyttää esim. lehtiä piilossa katseilta. Pienet puiset sydämet roikkuvat keittiön pikkuhyllyssä, niihin voi myöhemmin vaikka kirjoittaa tai maalata jotakin. 

Verhot ja tyynynpäälliset ovat edelleen harkinnassa, niitä ei vielä löytynyt. Suunnitelmissa olisi myös maalausta ja tapetointia, kunhan tästä päivät vielä valostuvat :)

Muuten viikonloppu menikin sitten olympialaisia seuratessa. Mitalikahvit juotiin mustikkamuffinien kera. Löysin lauantaina kaapin kätköistä joskus ostamani iloisen värikkäät paperivuoat, jotka oikein hinkuivat saada täytettä sisuksiinsä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Herkulliset muffinssit ja mitkä värit noissa vuoissa! Nam.
  Kaunis purkki sipuleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maatuska! Minäkin tykästyin tuohon purkkiin :)

   Poista
 2. Nuo säilytyskorit ovat käytännölliset ja kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja olivat tosiaan -50 % alessa, lähtöhinta 6,95. Olisi pitänyt vaan ostaa pari lisää:)

   Poista
 3. Kauniit korit löysit,aina löytyy tavaraa jota niihin on hyvä laittaa piiloon. Usein mulle ainakin käy niin,että,kun vartavasten lähtee jotain tietynlaista tavaraa hakemaan,niin ei tahdo mitään löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Monesti käy juuri niin, ettei löydä etsimäänsä. Toisaalta sitten, kun ei erityisemmin etsi jotakin tiettyä, löytääkin sattumalta just sopivaa. Koreja tulee hankittua, kun ne ovat niin monikäyttöisiä :)

   Poista
 4. Kivoja ostoksia! Missä noita sydämiä oli? Tarvitsisin kylppärin hiusharjalokerikkoon uusia nimikylttejä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Riitta! Sydämet löytyivät J:kylän Minimanista. Siellä oli paljon muutakin mukavaa :)

  VastaaPoista