Kesä

Kesä

Tunnustusta ja Tuuria

Tiistaina, 4.2.2014

Kylläpä tuntuukin mukavan leppoisalta, kun pakkanen lauhtui. Olen kulkenut työmatkan kävellen ja oikein nautiskellut, kun ei palele pitkästä aikaan:)

Lauantaina pääsin käymään vaihteeksi Tuurissa, kun Onnelan väki poimi minut mukaansa. Ajattelin, josko sieltä löytyisi jotakin pientä kivaa sisustusjuttua kodin piristykseksi. Kauppaa oli taas kerran laajennettu ja myllätty osastojen paikkoja, mutten  löytänyt yhtikäs mitään. Vaatepuoleltakaan ei mikään oikein houkuttanut edes sovittamaan, joten halvaksi tuli tämä reissu.  Mutta mukava oli käydä vaihteeksi jossakin vähän kauempana, ja pääsipä ainakin ulos syömään.

Alkuviikon piristyksesi sain  Piha ja piennar -blogin Anskilta kivan ja mieltä lämmittävän tunnustuksen. Sydämellinen kiitos Anskille! Tunnustuksen saa poimia omakseen jokainen, joka tämän postauksen käy katsomassa:)

 
 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta! Säästyipä rahat seuraavaa reissua varten Tuurista, kun ei nyt löytynyt mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mama, no niin justiinsa! Ajattelinkin käydän seuraavan kerran sitten, kun pihamyymälä on avattu. Sitten on asiat hullusti, ellei sieltäkään löydy mitään :)

   Poista
 2. Haaste Puutarha Ystäville
  - Kerro kuvin parhaat siemenvinkkisi.
  Mistä olet siemenet hankkinut, miten kasvattaminen onnistui? Esikasvatitko?
  Laita haaste blogissasi eteenpäin.

  T. Karolina /Karolinan Puutarha Blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta, Karolina! Pystyn kovin vähän siemenestä kasvattamaan, mutta täytyypä miettiä, aina sitä jotakin löytyyy...

   Poista
 3. Onnittelut tunnustuksesta. Tuurissa en ole käynyt, kun sinne on niin pitkä matka. Voisihan sitä joskus tehdä sinne muutaman päivän retken.

  VastaaPoista
 4. Between, kyllähän siellä on nykyään iso hieno hotelli, ja viihtyisän näköinen karavaanarialue. Ihan kiva retkikohde. Ja aikaa siellä saa tosiaan kulumaan, kun koluaa kaikki kaupat läpi. Kesällä on kiva poiketa pihamyymälässä, sieltä aina jotakin löytyy:)

  VastaaPoista