Kesä

Kesä

Se toimii taas

Maanantaina, 24.3.2014

Pitkästä aikaa pääsen taas päivittämään blogiani, kun tietokoneemme toimii taas. Jess! Kiitos kiltin ja ihanan naapurin, joka löysi vian ja sai sen myös korjattua mykästä toimivaksi. Virtalähde oli sökönä, tilalle vaihdettiin varaosa toisesta koneesta.

Uusi työviikko alkamassa iltavuorolla, takana mukava kevätviikonloppu. Lauantaina olimme "tyttö"porukalla vaihteeksi teatterissa. Kävimme Jyväskylän kaupunginteatterissa katsomassa Kauppa-Lopon. Iloisen rempseä ja myös ajatuksia herättävä esitys, tykkäsin kovasti.

Sunnuntaina oli kurja ilma räntäsateineen. Otin esille nivaskan pajunvitsoja, jotka olin aiemmin katkonut miehen verstaan ojan penkalta. Olen jo pitkään halunnut kokeilla värkätä pajuista pallukoita pihan koristeeksi. Eihän siitä ensi alkuun meinannut mitään tulla, kunnes sitten äkkäsin käyttää alussa rautalankaa reilusti ja sain tukevan kehikon pujottelulle. Tosi hauskaa ja piristävää pientä askartelua! Kaksi isompaa ja kaksi pienempää palloa sain aikaiseksi, ja hyvin ne itselleni kelpaavat. 
Katkoin pari viikkoa sitten mustikanvarpuja maljakkoon. Nyt kukitaan! 10 kommenttia:

 1. Ihania pajupalleroita!
  Sitä on nykyään aika riippuvainen tästä tietokoneesta ja on kyllä kamalaa olla ilman. Pystyn kyllä olemaan monta päivääkin avaamatta konetta, mutta jos siinä olisi vikaa...
  Mustikanvarpuja minäkin olen suunnitellut hakevani maljakkoon, mutta nyt kun näin noi, lähden oitis katkomaan niitä metsänreunasta, Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakissa:) Tietotekniikan kanssa on nykyään niin naimisissa, sitä kun tarvitsee niin monen asian hoitamiseen. Uusittavahan tuo meidän vanha rutkukin on lähiaikoina, xp:n takia...Mukavaa päivää myös sinulle!

   Poista
 2. Kukkivat mustikanvarvut ovat tosi kauniita ! Pakko hakea minunkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mama, nättejä ovat ja lisäksi vielä ilmaisia:)

   Poista
 3. Komiat pajukerät sait tehtyä! Itellä on aina vaan ajatuksen tasolla.... Mustikan kukkia, voih!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maatuska! Pitänee tehdä ylijääneistä pajuista vielä pari kranssinpohjaa vastaisuuden varalle. Materiaalikin on ilmaista:)

   Poista
 4. Ilman tietokonetta on nykyään liki mahdotonta olla, sillä niin monet palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Ja onhan tästä blogielämästäkin tullut aika tärkeä asia.
  Taidanpa itsekin hakea muutaman mustikanvarvun maljakkoon. Tuossa meidän metsikössä niihin ei juuri koskaan tule marjoja, tiedä häntä miksei. Ei tule huonoa omaatuntoa katkoa maasta varpuja, kun eivät kuitenkaan kuki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, kyllä niitä mustikanvarpuja hennoo tuollaiselta paikalta rapsia. Minä napsin pihalta joistakin pensaista muutaman oksan maljakkoon, saas nähdä tuleeko niihin kukkia:)

   Poista
 5. Voi, paju askartelu on niin mukavaa. Tein joskus tuollaisia palloja, ei niistä nuin hienoja tullut mutta kivoja kumminkin :)
  Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piupau, ja kiva kun eksyit tänne:) Eivät nuo minunkaan tekeleeni kovin läheistä tarkastelua
   kestä, mutta minulle kelpaavat. Mukavaa iltaa sinullekin :)

   Poista