Kesä

Kesä

Juhlissa

Maanantaina, 21.4.2014

Pääsiäinen sujunut mukavasti tähän asti. Keli on ollut mitä loistavin. Takapihakin on nyt siivottu, mutta tekemistä piisaa vielä vaikka kuinka. Seuraava homma on pensaiden siistiminen leikkaamalla. Maa ei ole vielä ihan sulanut, joten lapion varteen ei  pääse.

Sunnuntaina vietimme suvun voimin sisareni synttäreitä Onnelassa. Vatsa pullottaa kaikista herkuista vieläkin. Olipa taas niin mahtavat pöydän antimet lämpimästä ruoasta lähtien aina jälkiruokakakkuihin. Ohjelmassa oli myös pieniä leikkimielisiä visailuja. Voittajat saivat oikein palkinnotkin. Minut oli määrätty osallistumaan vaikeasti tunnistettavalla esineellä ns. valehtelijoiden klubiin. Sain tosin puhua totta munanvalkuaisen erottajastani, jonka sain lainaksi työkaveriltani aidolta näyttävän kumisen kananmunan kera. Havaintoesityksessä muna tietysti "pääsi luiskahtamaan" vaalealle matolle. Sydämentykyksiä taisi aiheutua katsojille, mutta kumimuna pomppasi rikkoutumatta takaisin käteeni :) Kiitokset onnistuneista juhlista Onnelaan sekä mainiolle juhlaseuralle!

Nyt kutsuu ruoanlaitto, ja sen jälkeen ei muuta kuin ulos nauttimaan kevätilmasta! 


6 kommenttia:

 1. Hauskaa, että munasta oli iloa ;-)

  VastaaPoista
 2. Täällä uppoaa jo lapio maahan ja lapion varressahan pari päivää on mennytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinuski, kyllä tätä menoa täälläkin kohta uppoaa :) Yhtäkkiä olisi niin paljon tekemistä ulkona, että ihan jo hirvittää...

   Poista
 3. Olipas teillä mukavat kekkerit - taisi sisaresi ihan pyöreitä täyttää?
  Onnea vaan jos takapiha on siivottu. Meillä ei lähelläkään, mutta aloitettu toki on jo kevättyöt.

  VastaaPoista
 4. Irene, pyöreitä vuosia juhlittiin. Meillä on niin pieni postimerkin kokoinen takapiha, että se on nopsasti siivottu. Teillä taitaa olla moniverroin enemmän pinta-alaa :) Ja kannattaakin pienissä erissä haravoida, ettei saa itseään kipeäksi.

  VastaaPoista