Kesä

Kesä

Pääsiäisen viettoon

Perjantaina, 18.4.2014

Pitkäperjantai, ja päivään hyvin sopiva sateensekainen keli. Minä aloitin eilen pääsiäislomani käymällä kampaajalla kaunistautumassa. Kotona vähän paikkojen siistimistä juhlapyhiä varten ja tietysti pitkän listan kera kauppareissu. Nyt pitäisi ruokien puolesta pärjätä pyhien yli, paitsi mämmi loppui jo kättelyssä. Itse en sitä syö, jälkikasvusta nyt puhumattakaan. Mies sen sijaan vetäisi koko tuokkosellisen yhtä soittoa. Kysyi vielä, etteikö ole enempää? Täytyy huomenna hakea lisää :)

Lounaan jälkeen ajelimme mökille ja ulkoilimme sen mitä nyt tihkusateessa viitsi. Viimein oli sieltäkin lumet lähteneet, ja lampi oli ihan sula. Pihan siistimistä olisi sielläkin kovasti. Kotona kiersin pihan ympäri ja suunnittelin paikkoja  kärhötorneille, jotka ihana Onnelan isäntä minulle toi. Hyvät harjateräksestä itse hitsatut kärhötuet kävivät Onnelan runsaille kärhöille liian heppoisiksi, mutta minulle ne kelpaavat oikein mainiosti. Laitan kuvia sitten kesemmällä.

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!




  





10 kommenttia:

 1. Onpa sinulla komeat pääsiäiskääretortut! Kun on jouluhalkoja, niin ovatko nuo sitten pääsiäishalkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tein niin ison kääretortun, ettei mahtunut millekään alustalle. Pätkäisin kahtia ja koristelin kermavaahdolla, olkoon sitten vaikka pääsiäishalkoja :)

   Poista
 2. Jouluhalko tuli tosiaan mieleen tuosta mahtavasta kääretortusta. On siinä herkuteltavaa. Minä en ole aiemmin niin erityisemmin mämmistä välittänyt, mutta eilen maistoin sitä vaniljakastikkeen kera ja Ukkokulta joutuikin jakamaan roppisen kanssani.

  VastaaPoista
 3. Between, kääretortussa on täytteenä rahkakermavaahto, banaania ja rouhittua suklaata. Jälkikasvu totesi eilen päiväkahvilla, että "meidän äiti on kyllä tosi hyvä leipuri" :)

  VastaaPoista
 4. Muhkeat kääretortut, niin herkullisen näköisiä, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maatuska! Hyvin tekivät kauppansa :)

   Poista
 5. Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Mitä herkkuja...

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin, Satu! Herkuteltu on monen viikon edestä:)

  VastaaPoista