Kesä

Kesä

Valonpilkahduksia

Perjantaina, 21.11.2014

Lomaviikko on mennyt mukavasti. Ja nopeasti. Olen puuhaillut kaikenlaista pientä kotosalla. Keittiön kaapit on järjestetty ja siistitty, paljon lähti taas roskiin kaikenlaista turhaa sälää. Vanhentuneita lääkkeitä kertyi pieni pussillinen apteekkiin vietäväksi, osa  viime vuosituhannelta.

Ompelin makuuhuoneeseen uudet verhot, eivät näytä ikkunassa ollenkaan niin nätiltä kuin kaupan pakalla. Toistaiseksi saavat nyt kelvata. Samalla ompelin keittiön ikkunaan jouluiset verhot. Jospa viikon päästä sitten virittelisi ne paikalleen, samoin kuin jouluiset valot.

Eilen ajelin kaupunkiin talvikenkiä ostamaan. Nykyään täytyy olla tosi tarkkana kenkien mukavuuden kanssa, ostin vielä normaalia kokoani numeroa isommat. Paljon muuta en sitten löytänytkään. Joulumeininki oli täydessä käynnissä, ja kaupat olivat pullollaan kaikenlaista ihanaa joulukrääsää. Pysyin tiukkana, Clas Ohlsonilta ostin kuitenkin parit paristokäyttöiset jouluvalot. Toiset metalliset sydänjutut, ja toiset kauniit valkoiset pienet paperitähdet renksussa. 

Tänään sain vihdoin viimein viriteltyä jänisverkot omenapuitten ympärille. Tuli samalla ulkoiltuakin. Asettelin kuistille vähän kuusenhavuja koriin, ja pujottelin ledvalorenksun pajupallukoihin. Mukavasti piristää pimeää päivää. 

Mukavaa viikonloppua:)
14 kommenttia:

 1. Nyt kyllä LOMAILET viikonlopun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana, hih, mä oon kyllä lomaillutkin. Nukkunut jopa päiväuniakin:)

   Poista
 2. Mukavat pimeän piristäjät.

  Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Sulla on ollut ahkerat päivät. Komeroita minäkin tänään järjestelin. Miten voi ihminen olla tämmöinen hamsteri! Laitoin koirientarvikkeita kassiin ja vien ne eläinsuojeluun. Menee tarpeeseen ja käyttöön.

  Nättejä valoja hankit, hyvät hankinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta, mun komerot ja kaapit on yleensä ihan kaameita. Nyt vähän aikaa järjestyksessä:) Jälkikasvun komeroista pitäisi vielä perkata vanhat lelut, pelit yms. Tulisi tilaa tarpeellisemmalle.

   Poista
 4. Eikö ole mukava, kun saa nurkista pois turhaa tavaraa? Itsekin olen yrittänyt järjestää paikkoja, tutkinut lipastojen laatikoita ja löytänyt täysin turhaa ja tarpeetonta roinaa. Kuten käyttöoppaita tuotteille, joita ei ole ollut käytössä pitkään aikaan! Ja muuta yhtä turhaa....
  Mukavat valot olet laittanut, nyt on kaikki lisävalo tarpeen, pimeää on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuska, kyllä on kiva tunne, kun tulee vähän tilaakin kaappeihin! Meillä mies ei antaisi heittää mitään pois, pitää vähän salavihkaa se tehdä:)

   Poista
 5. Kaappeja siivotessa löytyy kadonneita tavaroita. Kivat valot. Pimeys on uuvuttavaa! Korkeakorkoisia kenkiä en voi pitää ollenkaan nivelrikon takia=[ Mukavilla kengillä on ilo kävellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maarit, pieni lumikerros valaisi mukavasti, mutta taitaa sulaa pois sekin. Ensi viikonlopun aikaan ajattelin viritellä lisää jouluvaloja adventin kunniaksi. Minä olen tykännyt pitää korollisia kenkiä lyhyen varteni tähden, mutta nyt kyllä ei pysty. Mukavuus ennen kaikkea :)

   Poista
 6. Mukavalta tuntuu, kun saa kaappeja läpikäydyksi ja vähän tyhjemmiksi. Jotenkin sitä tavaraa hiipii aina sisään niin kummallisesti.
  Uudet verhot virkistävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, kummasti tulee säilöttyä ihan rikkinäistäkin tavaraa turhaan. Kylppärin kaapeissakin lojui kaikenlaista vanhentunutta rasvapurkkia. Verhoilla saa helposti ja edullisesti piristystä ja uutta ilmettä.

   Poista