Kesä

Kesä

Blogini tarina

Tiistaina, 13.10.3015

Lisää haastetta elämään! Between Rikkaruohoelämää-blogista muisti minua uudella haasteella, Blogini tarina. Kiitän ja kumarran sekä vastaan haasteeseen:)

Haasteen ohjeet ovat tässä:

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.


3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.


4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.


5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.


BLOGINI TARINA

Ajatus oman blogin aloittamisesta kypsyi pikkuhiljaa päässäni.  Olin jo useamman vuoden ajan lueskellut muiden kirjoittamia käsityö-, sisustus- ja puutarha-aiheisia blogeja. Tuntui, että olisi hauska kokeilla omaakin, vaikkei minulla mitään kirjallisia kykyjä sinänsä olekaan.  Viimein päätin uskaltaa ja naputtelin ensimmäisen postaukseni 8.3.2011. Siitäpä se lähti.  Alkuunsa kirjoittelin kaikki päivän tapahtumat  päivittäin, kunnon päiväkirjan tapaan. Ruoanlaitot, siivoukset ym. Tuohon aikaan tein vielä paljon käsitöitä, niitäkin saavutuksia tuli esiteltyä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä. Ajattelin, ettei niitä kukaan tuttu ainakaan lue, kun en hiiskunut kenellekään sanallakaan koko blogista.

Yllätyksekseni aika pian eräs tuttavani olikin bongannut blogini, ja tuntui tosi mukavalta saada ensimmäiset kommentit. Kesän tultua olikin sitten kiva kirjoitella puutarha-asioista.  Myös kuvia alkoi olla joka postauksessa, aiheista kun ei ollut pulaa. Päivittäisten arkitouhujen luetteleminen alkoi tuntua vähän yksitoikkoiselta, niinpä blogini sisältö onkin muuttunut enemmän puutarhapainotteiseksi.

Taitekohdaksi sanoisin ensimmäiset kommentit ja ensimmäisten lukijoiden ilmaantumisen. Sitä kautta olen myös itse löytänyt monta uutta seurattavaa blogia. Uuden postauksen jälkeen on aina yhtä jänskää käydä katsomassa, onko tullut kommentteja. Ne ilahduttavat ja lämmittävät mieltä tosi paljon.

Blogin nimen keksimisessä taisi olla se suurin pulma. Lempinimeni oli joskus kouluaikoina ystäväni veljen keksimä konna, ystäväni taas oli hepokatti. Jostain syystä tuo lisänimi jäi elämään, jalostui sitten myöhemmin konnamuoriksi. Ensin yritinkin tuota Konnamuoria, vaan se nimi oli jo varattu. Jostain sitten tuli tuo Konnadonna. Nyt nimi on alkanut kyllästyttää ja haluaisinkin vaihtaa sitä. Varsinkin kun huomasin instagramissa jonkun olevan samalla nimellä.

Blogituttavuuksista on tullut vähän  kuin oikeita kavereita, ja heillä on oma tärkeä osansa elämässäni.
Olisikin joskus kiva ihan livenä tavata.

Toistaiseksi ainakin aion jatkaa tätä harrastusta. Jutunaiheita ei puutarhablogiin aina talven aikana tahdo keksiä, mutta jotakin sepustusta sitten muista jutuista. 

kuvituksena kuistille ostettu tädyke, joka ei kestänyt pakkasta yhtään
Haasteen heitän eteenpäin seuraaville blogeille:

18 kommenttia:

 1. Sinun täytyy haastaa nimesi kopioija suuren maailman tyyliin oikeuteen ja vaatia kunnon korvaukset. Leikki leikkinä, sinut on opittu täällä tuntemaan Konnadonnana, joten näin blogin lukijan näkökulmasta nimenvaihto ei ole tarpeen. Tosin ymmärrän, että asia harmittaa ja voi toki aiheuttaa sekaannuksiakin.
  Aika samanlaisia mietteitä sinulla on, kuin mitä itse olen blogin suhteen pohdiskellut. Kivaa, että olet täällä ja mukavasti otit haasteen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista! Oletkin niitä ekoja blogini lukijoita, kiva kun löysit tänne:)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Sivusinki jo plokini alakua erellisen haasteen yhyres vastaukses, mutta eiköhän siihe lisää tekstiä synny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos viitsit vastailla ja ottaa haasteen vastaan:)

   Poista
 3. Hei. Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan. Vastailen loppuviikosta. Mukavaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos otat haasteen vastaan. Vastailet sitten kun ennätät:)

   Poista
 4. Tämä on tosi kiva haaste! On ollut mukava lukea blogien tarinoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjenkello, niin minustakin:) Tähän oli kiva vastata.

   Poista
 5. Sulla on ollut blogi jo melko kauan. Kiva blogi onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu:) Yllättävän nopeasti on aika kulunut, taas kerran sen sai huomata tuosta blogihistoriasta. Menisipä talvikin taas äkkiä ohi:)

   Poista
 6. Minustakin tämä on kiva haaste :)
  On mukavaa seurata blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo:) Jotkut haasteet ovat olleet hiukan "vaivalloisempia" vastata, mutta tämä oli helppo:)

   Poista
 7. Tämä on mukava haaste, sain myös Betweeniltä saman mutta omaani en vielä ehtinyt aloittaa, kiva lukea näitä teidän muiden. Kivoja, yllättäviäkin asioita. Pitääpäs itsekin muistella blogin aloitusta. Siitä tulee ihan pian neljä vuotta :)
  Muistelen että kun löysin puutarhablogit sinun blogisi oli ensimmäisten joukossa jota aloin lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karolina, muistelenkin myös sinun olleen ihan ensimmäisten lukijoiden joukossa, mikä lämmittää kovasti mieltä:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, Maikku! Kiva kun löysit tänne:)

   Poista
 9. Moikka! Vastasin haasteeseesi, vähän viiveellä. Kiitos haasteesta. Käyhän katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli, kun vastasit:) Käynkin heti lukemassa.

   Poista