Kesä

Kesä

Puikoissa

Keskiviikkona, 27.4.2016

Kevät etenee hitaasti täällä Keski-Suomessa. On ollut melkoisen kylmää ja lähes joka päivä sataa jotakin sortta, luntakin välillä.  Pihan siivous ei etene, valmiiksi haravoidut kasat likoavat pihalla. Etupiha on jotakuinkin siisti, mutta takapihalla on tekemistä vielä vaikka kuinka paljon. Vesisadetta uhmaten olen joka päivä kiertänyt katsastamassa kaikki istutusalueet. Eipä paljoa näy vihreää, ainoastaan köynnöspinaatti on nostanut punaiset alkunsa.
 
Tänä keväänä(kään) minun ei pitänyt tilata kasveja mistään, mutta eikös vain tullut yksi paketillinen tilattua. Tilatut kasvit tulivatkin jo, ja ne on istututettava väliaikaisesti ruukkuihin, kun kukkapenkkiin ei niitä vielä saa.
 
Koska ei ole päässyt ulkohommiin, olen istunut sohvan nurkassa kutomassa sukkia. Yhdessä blogissa näin tosi kauniit kirjoneulesukat, Anelmaiset, ja ihan pakko oli kokeilla. Yllättävän mukavasti mielestäni onnistuivat, vaikken ole kovinkaan paljoa kirjoneuleita kutonut. Näitä oli sitä paitsi paljon kivempi kutoa, kuin  yksivärisiä.
 
Nähtäväksi jää, kuka nämä jalkaansa saa. Omiin lyhyisiin ja paksuihin kinttuihin ne eivät oikein passaa. Meinasin kuolla nauruun sovittaessa, kun varsi nousi melkein haaruksiin ja kauniit kirjokuviot venähtivät tunnistamattomiksi:)
 
 

10 kommenttia:

 1. Voi miten mielettömän kauniit niistä tuli <3

  VastaaPoista
 2. Anelmaiset ovat olleet kuluneen talven hitti. Ihmiset ovat toteuttaneet niitä ihan kaikissa väreissä. Tykkään juuri noista väreistä, joilla sinä olet anelmaiset tehnyt. Tosi nätit ja hyvin olet kirjoneuleessakin onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between:) tuo punainen väri on luonnossa syklaamin punainen. Ostin vaaleanpunaistakin lankaa, mutta mielestäni se ei sopinut tuon toisen punaisen kanssa.

   Poista
 3. Aivan ihanat sukat ja niin taidokkaasti tehdyt. Värit todella hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kruunu Vuokko:) tämä malli näytti niin kiehtovalta, että piti kokeilla. Kesäaikaan ei sitten tulekaan kudottua.

   Poista
 4. Komiat sukat! Onnelline se, kuka nua saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Navettapiika:) Aattelin vähän, josko lahjoittais ne miniäntekeleelle. Sillä kun on pitkät ja hoikat jalat.

   Poista
 5. Kauniit sukat!
  Huom! Uusi blogini osoite: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Satu. Ja kiitos blogisi osoitevinkistä:)

  VastaaPoista